Tekeningkasten

Tekeningkasten zijn bij uitstek geschikt voor het veilig opbergen van documenten met formaat A0, A1 of A3. In de webshop van Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment tekeningkasten van het topmerk Bisley en ons huismerk Beta. Bekijk onze tekeningenkasten van een hoogwaardige kwaliteit staal met verschillende laden, ladehoogtes en kleuren en shop de gewenste tekeningkast snel online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten en metalen tekeningkasten

Via-Direct biedt een groot assortiment tekeningkasten van topmerken. Ideaal voor het opbergen van DIN A0, A1 en A3 tekeningen. Er zijn tekeningkasten met 2x DIN A4 naast elkaar leverbaar. In de webshop van Via-Direct kan via de filterfunctie aan de linke kant makkelijke het aantal laden gekozen worden. Wij bieden tekening ladekasten met 5, 6, 8, 10 of 13 laden boven elkaar. Heeft u vragen of zoekt u een tekeningkast welke wij op dit moment niet aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Veilig opbergen van tekeningen

De tekeningkasten zijn geschikt om grote bouwtekeningen of tekeningen van architecten veilig op te bergen. Bij de tekeningkasten van het topmerk Bisley kan zelfs uit 12 verschillende kleuren gekozen worden. De Bisley tekeningkast kunt u online met passende ladeverdelers kopen. Alle tekeningkasten worden gemonteerd bij u geleverd. Bisley tekening ladekasten kunnen worden kant-en-klaar geleverd op de van u gewenste verdieping. De verpakking wordt weer retour genomen en milieuvriendelijk verwijderd. Wij verkopen tekeningkasten van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs.

Deskundig en vrijblijvend advies

Bij vragen over een specifieke tekeningkast geven wij u graag deskundig advies over de voor u geschikte tekeningkast. Naast goedkope tekeningkasten vindt u in de webshop ladeblokken en archiefkasten te koop. Op zoek naar een groot aantal tekeningkasten voor uw kantoor of bouwbedrijf? Vraag snel en direct een offerte aan voor tekeningkasten. Ook wanneer u op zoek bent naar bureaus of vergadertafels bij uw tekeningkast zijn wij u graag van dienst! Vragen over DIN A0, A1 of A3 tekening ladekasten? Bel vrijblijvend voor Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop