Tekeningkasten

Bent u op zoek naar tekeningkasten voor het opbergen van formaat A0, A1 of A3? In de webshop van Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment tekeningkasten van het topmerk Bisley en ons huismerk Beta. Deze tekeningenkasten zijn met verschillende aantallen laden, ladehoogtes en kleuren bij ons te koop. Heeft u vragen of zoekt u een tekeningkast welke wij op dit moment niet aanbieden, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten en metalen tekeningkasten

Wij bieden een groot assortiment tekeningkasten van topmerken en staan bekend om de hoge kwaliteit en snelle levering. Ideaal voor het opbergen van DIN A0, A1 en A3 tekeningen. Er zijn tekeningkasten met 2x DIN A4 naast elkaar leverbaar. In de webshop van Via-Direct kan via de filterfunctie aan de linke kant makkelijke het aantal laden gekozen worden. Wij bieden tekening ladekasten met 5, 6, 8, 10 of 13 laden boven elkaar.

Veilig opbergen van tekeningen

De tekeningkasten zijn geschikt om b.v. grote bouw tekeningen of tekeningen van architecten veilig op te bergen. Bij de tekeningkasten van het topmerk Bisley kan zelfs uit 12 verschillende kleuren gekozen worden. De Bisley tekeningkast kunt u online met passende ladeverdelers kopen. Alle tekeningkasten worden gemonteerd bij u geleverd. Bisley tekening ladekasten kunnen worden kant-en-klaar geleverd op de van u gewenste verdieping, de verpakking word weer retour genomen en milieuvriendelijk verwijderd. Wij verkopen tekeningkasten van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten zijn scherp geprijsd en 24 uur per dag online te bestellen.

Deskundig advies

Wij geven u deskundig advies over de voor u geschikte tekeningkasten. Naast goedkope tekening kasten kasten vindt u in de webshop ook ladeblokkenen archiefkasten te koop. Op zoek naar een groot aantal tekeningkasten voor uw kantoor of bouwtekeningen? Vraag snel en direct een offerte aan voor tekening kasten. Vragen over DIN A0, A1 of A3 tekening ladekasten ? Bel vrijblijvend voor Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden