Ladeblokken

Bent u op zoek naar verrijdbare ladeblokken voor onder het bureau? Via-Direct biedt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige stalen en houten ladeblokken voor uw kantoor. De ladeblokken op wielen zijn leverbaar met of zonder hangmappenlade en geschikt voor het opbergen van dossiermappen en alle kantoor benodigdheden. Online goedkope ladeblokken van ons merk Beta en Bisley in de webshop kopen of eenvoudig een offerte aanvragen. Een overzicht van passende bureaus en vergadertafels vind u in het menu Bureaus.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladeblokken voor op kantoor

De situatie: een kantoortuin met bureaus met stapels papperassen. Uw collega is naarstig op zoek naar dat die ene enveloppe die hij vorige week had gebruikt om op de achterkant snel iets op te schrijven. Ondertussen is hij al 3 stapels door en stoot hij met zijn elleboog een van de stapels om waardoor de koffiebeker die daar stond omvalt. De stapel die hij nog niet had gehad begint langzaam bruin te kleuren en hij verzucht dat er 'toch echt een systeem achter zit, maar ik kan het papiertje niet vinden!'.

Klinkt bekend? 

Ok, misschien is het niet zo erg als hier omschreven maar met rommel op het bureau is het lastig werken. De oplossing: een ladeblok. Niet heel moeilijk en alleen de eerste paar weken zal het u (of die collega) blauwe schenen opleveren. Zodra de blauwe plekken wegtrekken beseft u dat u niet meer zonder kan.

Voor elke werknemer een ladeblok

Ladeblokken zijn er in verschillende formaten (dus hopelijk vallen de blauwe plekken een beetje mee) en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zodat het geheel in de kantoortuin ook nog een beetje congruent is. Ook het aantal lades of de ladeblokken met een slot zijn af te sluiten is iets om in overweging te nemen. En wanneer u voor de verrijdbare versie gaat heeft u altijd ruimte onder uw bureau om de benen te strekken. 

Merken

Beta: de budget topper! Degelijk, praktisch en goedkoop. Deze ladeblokken doen wat ze beloven.

Bisley: net iets meer schwung en verschillende uitvoeringen zodat u ook hangmappen met materiaallades kan combineren.

Quadro: voor op het directiekantoor. Luxe ladeblokken van Italiaanse kwaliteit.

Offerte en advies

Heeft u vragen over de producten, wilt u sparren over een project of een vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan naar onderstaand nummer of stuur een mailtje naar info@via-direct.nl

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden