Werkstoelen

Werkstoelen zijn aangepaste stoelen voor industrieel werk of fabriekswerk. Voor bepaalde beroepsgroepen worden er specifieke eisen gesteld waaraan de werkstoel dient te worden voldaan. Werkstoelen zijn gefabriceerd uit speciale materialen zodat medewerkers veilig en comfortabel kunnen werken. Ontdek bij Via-Direct een ruim assortiment aan werkplaatsstoelen en bestel uw laboratoriumstoel of zadelkruk snel en eenvoudig online!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 71

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Werkstoelen voor specifieke beroepsgroepen

Werkstoelen zijn bestand tegen extreme omstandigheden en daarom zeer geschikt voor werkplaatsen en laboratoria. Werkstoelen in een garage of laboratorium kunnen aan bijtende chemische stoffen of elektriciteit worden blootgesteld. Daarom zijn werkplaatsstoelen gefabriceerd uit materialen zoals PUR of ESD. Deze materialen zijn speciaal ontwikkeld om in zware omstandigheden te kunnen functioneren.

Werkstoel of tabouret kopen

Bent u op zoek naar een werkkruk op wielen? Een tabouret (of taboeret) is een kruk op wielen waarbij veel aandacht is besteed aan het zitcomfort. De verrijdbare kruk is geschikt voor verschillende doeleinden en beroepsgroepen. Tabourets worden vaak als hulpmiddel in ziekenhuizen, schoonheids-en kapsalons en huisartsenpraktijken gebruikt. Een traditionele tabouret heeft een rond zitvlak met een ronde vorm, voorzien van een ergonomisch gewelfd zitvlak. De zithoogte van deze werkkruk is traploos in hoogte verstelbaar en de vijfpotige basis is uitgerust met geluidsarme zwenkwielen.

Zadelkrukken met ergonomisch zitvlak

Een zadelkruk is vergelijkbaar met een tabouret, maar heeft een andere vorm zitting. Een zadelkruk heeft namelijk een ergonomisch gevormd zitvlak, voor een actieve, gezonde werkhouding. Een zadelkruk kan uitkomst bieden voor personen die veel last hebben van lage rugklachten. Ze worden veelal gebruikt in beroepsgroepen waar men gedurende de werkdag veel in dezelfde zithouding werkt. Daarnaast worden deze krukken veel gebruikt bij particulieren thuis, ter ondersteuning van huishoudelijke taken, zoals strijken of de was draaien. Bekijk hier al onze zadelkrukken.

Werkstoel in hoogte verstelbaar

Bepaalde beroepen vragen om een professionele werkstoel die in hoogte verstelbaar is en het uitoefenen van de werkzaamheden ondersteunt en vereenvoudigd. Een loketmedewerker die een groot deel van de dag achter een loket werkt, heeft een comfortabele loketstoel die ruim in hoogte versteld kan worden. Een loket is in de regel een stuk hoger dan een standaard werkplek. Bent u nog op zoek naar de perfecte loketstoel? Ontdek bij Via-Direct een diverse serie aan loketstoelen.

Tabouret als werkstoel

Medewerkers die vooral staand werk verrichten kunnen wel een extra ‘sta steuntje´ zoals een tabouret gebruiken. Tabourets zijn handige hulpkrukken voor harde werkers die af en toe de benen en rug even willen ontlasten. Deze krukken worden veel gebruikt op hoge werkplekken waar men niet genoeg (been)ruimte heeft om gewone stoelen te plaatsen. Bent u benieuwd naar een tabouret kruk als werkstoel? Bekijk hier onze categorie Tabourets.

Hygiënische laboratoriumstoelen

Een laboratoriumstoel dient aan strenge eisen te voldoen. Voor medewerkers van een laboratorium is een comfortabele laboratoriumstoel gewenst. De laboratorium werkstoel is speciaal ontwikkeld voor zwaar werk onder veeleisende omstandigheden. Het zitvlak van de laboratoriumstoel is vervaardigd uit PUR (polyurethaan). Aangezien hygiëne binnen een laboratorium een belangrijke rol speelt, is de stoel makkelijk schoon te maken met desinfecterende middelen. PUR materiaal is eenvoudig te reinigen, desinfecteerbaar en zelfs deels antibacterieel. Tot slot zijn laboratoriumstoelen dusdanig ontworpen dat er geen voegen of krassen kunnen ontstaan zijn waar zich bacteriën kunnen nestelen. Heeft u een comfortabele laboratoriumstoel nodig? Ontdek in de categorie laboratoriumstoelen de juiste stoel voor in uw lab.

Projectadvies & vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over een specifieke werkstoel of zoekt u nog een groot aantal werkstoelen voor uw bedrijf of project? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de geschikte werkstoelen. U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 035 623 44 77 (NL) en 03 226 5433 (BE).

 

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop