Stahulpen

Stahulpen zijn uitermate geschikt voor beroepen waarbij men veel moet staan gedurende de dag. Een stahulp zorgt voor ondersteunend staan, zodat uw been-en rugspieren ontlast worden en even rust krijgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ideaal stahulpmiddel

Stahulpen zijn een ideaal hulpmiddel voor zowel thuis als op de werkvloer. Beroepen waarbij werk voornamelijk staand wordt uitvoerd leiden vaak tot onnodige klachten, zoals rug-, nek-, of knieklachten. Een stahulp - het woord 'hulp' zegt het al - is een hulpkruk die gebruikt wordt om zo nu en dan de spieren te ontlasten. Een stahulp is ook een ideaal hulpmiddel voor thuissituaties wanneer men bijvoorbeeld slecht ter been is, maar toch graag zelfstandig huishoudelijke werkzaamheden uitvoert. Via-Direct biedt een breed assortiment aan stahulpen aan in verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij stahulpen met of zonder rugleuningen en kunt u zelf kiezen welk onderstel het best bij uw (werk)situatie past. 

Stahulpen bestellen

U kunt eenvoudig uw stahulp online uitkiezen en bestellen. Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen over onze stahulpen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Onze experts helpen u graag verder met het uitzoeken van de voor u geschikte stahulp.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop