Brandweerkasten

Via-Direct biedt u een ruim assortiment open en gesloten brandweerkasten met accessoires, zoals helmhouders. De brandweerkasten zijn leverbaar met bijvoorbeeld RVS haken voor reddingslijnen en veiligheidsgordels, maar ook met speciale postvakken en kluisjes. U kunt bij ons terecht voor verschillende breedte maten. Bestel uw brandweerkasten online in onze webshop of vraag eenvoudig een offerte aan. Wij bieden ook mini lockers aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stevige brandweerkasten voor stoere brandweerlieden

Als de brandweer moet uitrukken is het ontzettend belangrijk dat de benodigde uitrukkleding makkelijk en snel beschikbaar is, omdat elke seconde telt. LockerDirect heeft voor alle brandweerdiensten (gemeentelijke brandweer, bedrijfsbrandweer) een assortiment hoogwaardige brandweerkasten samengesteld, die aan alle eisen voldoet.

De basics

Onze Beta brandweerkasten zijn voorzien van deuren met cilinderslot (optioneel moedersleutel/loper). De indeling is standaard voorzien van geïntegreerde labelhouder, kledingstang, legbord en scheidingswand. Daarnaast kunt u kiezen voor verhoogde poten. De hakenlijst in de kast is voorzien van 3 verschuifbare RVS haken waar u eventueel de veiligheidsgordels en reddingslijnen aan kunt hangen. Beta brandweerkasten zijn scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Standaard 5 jaar garantie.

Net iets meer

Onze luxe CP Evolo brandweerkasten zijn met nog meer opties en extra`s leverbaar. De kledingkasten voor de brandweer van de CP Evolo serie zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit staal en daarom zeer robuust. De Evolo CP brandweerkast is een open kast en daardoor is de uitrusting makkelijk te bereiken. De brandweerkast is verkrijgbaar in verschillende breedtes ( 400 of 500mm). Ook kunt u kiezen voor poten onder de kast, maar ook voor een dichte, verhoogde sokkel. De brandweerkast is voorzien van een vlakke bodem met ventilatie/vocht roosters. Dankzij de vele accessoires en afmetingen zijn de brandweerlockers volledig naar uw wens in te richten. U kunt o.a. kiezen uit de volgende accessoires en extra's:

  • Helmhouder
  • Laarzenmatten
  • Postvakgleuf
  • Kluisjes (met cijferslot, cilinderslot of elektronisch slot)
  • Speciale kledinghangers (speciaal voor de zware brandweer uitrusting)
  • Extra hoge poten of dichte sokkel

Wij verkopen brandweerkasten en brandweerlockers van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten zijn scherp geprijsd en 24 / 7 online te bestellen. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte brandweerkasten. Naast brandweerkasten biedt Via-Direct ook kleedkamerbankenhouten garderobekasten en stalen lockerkasten aan.

Heeft u specifieke wensen of vragen over een brandweerkast? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of een passende offerte. Ook kunt u via onze live chat aan de rechterkant van de webshop direct uw vraag stellen aan een van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereiken voor Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden