Akoestisch meubilair

Een rustige plek om te overleggen of in stilte te bellen en werken? Met het plaatsen van akoestisch meubilair zorgt u voor rust en privacy binnen een drukke kantoortuin. Bij Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment akoestische stoelen, loungebanken, kasten, poefen en akoestische werkplekken voor de scherpste prijs. Neem een kijkje in onze webshop en shop snel online de perfecte akoestische bank, poef en plantenbak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geluiddempende meubels

Via-Direct biedt naast een uiteenlopend assortiment akoestische scheidingswanden en bureauschermen geluiddempend meubilair. Deze akoestische meubels zijn uitermate geschikt voor ontvangst- en vergaderruimtes aangezien deze meubels een open karakter hebben en een prettige akoestiek garanderen. Een alternatief met een transparant karakter voor akoestisch meubilair zijn akoestische scheidingswanden met acrylglas.

Akoestische stoelen en akoestiche banken

Om uw kantoor een modern karakter te geven zijn akoestische meubelen een perfecte aanwinst. De belangrijkste eigenschap van een akoestisch loungebank, poef of werkplek is dat het geluid wordt gereduceerd. De hoge gestoffeerde panelen van de zitbanken en stoelen zorgen ervoor dat geluiden worden gedempt. Het geluidsabsorberende materiaal zorgt ervoor dat u minder last van omgevingsgeluiden heeft.

Naast banken, stoelen en poefen vindt u bij ons akoestische schuifdeurkasten. Deze fraaie en duurzame kasten zijn vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit staal met een krasvaste poedercoating. U profiteert optimaal van de geluiddempende eigenschappen van een akoestische kast wanneer u de kast als afscheiding tussen de werkplekken plaatst.

Door de vele kleuropties en verschillende maatvoeringen van onze akoestische banken en poefen krijgt uw kantoor direct een frisse uitstraling. Uw receptieruimte of vergaderzaal krijgt door toevoeging van een akoestische stoel en akoestische kasten een meer open karakter. Ideaal om uw gasten en klanten een warm welkom te bieden. Bovendien kunnen uw medewerkers dankzij de geluiddempende kasten en banken beter en geconcentreerd werken.

Akoestisch design

Creëer een fijne zithoek voor informele vergaderingen of concentratie werkplekken voor werknemers, die niet misstaan in een modern bedrijf. De Ramo zitbanken zijn ideaal om tijdens een werkoverleg net even dat beetje extra privacy te bieden. De lichte Buzzispace poefen schuift u makkelijk aan wanneer er meerdere collega’s aan het werkoverleg deelnemen.

Vrijblijvend advies en offerte voor akoestisch meubilair

Heeft u meer informatie over onze akoestische kantoormeubelen nodig of ontvangt u graag advies over welke akoestische oplossingen het beste voor uw kantoorsetting kan zijn? Bel dan naar onderstaand nummer of stuur een mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder.

NL 035 - 623 4477
BE 03 226 5433

 

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop