Stapelstoelen

Bij Via-Direct vindt u een ruim assortiment stapelstoelen, ook wel 'stackchairs' genoemd. Deze stapelbare stoelen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld horecagelegenheden en scholen, maar ook wanneer men tijdelijk een ruimte met stoelen wil vullen. Bijvoorbeeld voor een voorstelling, presentatie of conferentie. Stapelstoelen zijn licht van gewicht en bestelt u in verschillende modellen en materialen. Na gebruik kunnen de stoelen eenvoudig opgestapeld en opgeslagen worden in een magazijn of andere opslagruimte. Optioneel bieden wij ook transportkarren en steekkarren aan om de stapelstoelen te vervoeren of te stallen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stapelstoelen kopen

Stevige stapelstoelen bestelt u eenvoudig en veilig in onze webshop. Stapelbare stoelen zijn ideaal om tijdelijke zitopstellingen te creëren, voor bijvoorbeeld een voorstelling of presentatie. Eenmaal opgestapeld en opgeslagen in een magazijn, nemen stapelstoelen weinig ruimte in beslag. Ons assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen, waarbij u de gewenste kleur(en) kiest en aangeeft of de stoelen wel of geen armleuningen hebben. Daarnaast hebben een aantal modellen extra opties, zoals stripkoppelingen.

Stapelstoelen zijn breed inzetbaar, denk aan:

  • Scholen en andere onderwijsinstellingen;
  • Conferentiezalen;
  • Horeca;
  • Kerken;
  • Terrassen;
  • Strandpaviljoen;
  • Beachclub.

Stapelstoelen koppelen

Een aantal modellen zijn geschikt om aan elkaar te koppelen. Zo creëert u eenvoudig rechte rijen stoelen, waarbij de stoelen netjes uitgelijnd naast elkaar staan. Stoelen aan elkaar koppelen kan met verschillende soorten koppelingen, zoals stripkoppelingen, haak-oog koppelingen en zelfs brandweer goedgekeurde haak-oog koppelingen. Bepaalde ruimtes waar stapelstoelen worden ingezet, bijvoorbeeld kerken, moeten gebruik maken van brandweer goedgekeurde koppelingen. In geval van brand of andere calamiteiten blijven de rijen stoelen intact. Zodoende vormen de stoelen geen obstakel wanneer bezoekers snel het pand willen verlaten.

Transportkar voor stapelstoelen

Zoekt u ook een transportkar voor de stapelstoelen? De meeste modellen die wij aanbieden in de webshop kunt u bestellen met bijbehorende transportkar, (universele) trolley of steekwagen. Deze vindt u onder ‘Toebehoren/ Combinaties’.

Advies nodig?

Kunt u geen keuze maken tussen de verschillende uitvoeringen en modellen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het selecteren van de juiste stapelbare stoelen voor uw bedrijf of organisatie. Wellicht zijn  onze wachterkamerstoelenklapstoelen en kantinestoelen ook interessant voor uw inrichting.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden