Garderobekasten met zitbank

Via-Direct biedt een breed assortiment garderobekasten met voorgebouwde of ondergebouwde zitbanken aan. Ons huislijn BETA staat voor scherp geprijsde garderobekasten met zitbank die direct uit voorraad leverbaar zijn. Zoekt u een luxe garderobekast met zitbank en stalen of houten deuren dan hebben wij voor u garderobekasten van het merk CP Evolo in 24 verschillende kleuren. Heeft u het juiste model niet gevonden? Kijkt u dan eens bij onze lockerkasten en kleedkamerbanken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Garderobelockers met zitbank zijn ideaal voor kleedkamerruimtes van bijvoorbeeld sportverenigingen. Sporters kunnen eenvoudig en veilig hun kleding en waardevolle spullen opbergen, maar ook rustig zitten op het zitbankje tijdens het omkleden. Standaard leveren wij de kleedkamerlockers met voorgebouwde zitbanken. Optioneel - tegen een kleine meerprijs - leveren wij de kasten met ondergebouwde zitbanken. Houd u er dan wel rekening mee dat de kast een stuk hoger zal uitvallen.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop