Toebehoren akoestiek

Om scheidingswanden stevig op uw bureau te plaatsen kunt u in onze webshop ook toebehoren zoals klemmen, wielen en voeten kopen. De bijpassende bureauscherm accessoires worden direct vanuit de fabriek geleverd. Ontdek bij Via-Direct een klemvoet of klembeugel voor uw Dutchcreen bureauscherm of bestel snel en makkelijk online een set wielen voor een staande scheidingswand binnen uw kantoor.

Kies uw toebehoren per merk:

 

Alle toebehoren voor akoestische scheidingswanden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Toebehoren voor scheidingswand

Bij Via-Direct vindt u diverse bureauschermen en scheidingswanden voor de scherpste prijs. Naast scheidingswanden en schermen bent u bij ons aan het juiste adres voor klemmen en steunen van een hoogwaardige kwaliteit. Deze toebehoren zorgen ervoor dat u de scheidingspanelen op de juiste manier stevig plaatst. Ideaal om snel gescheiden werkplekken in uw 1,5 meter kantoor te creëren.

Scheidingswand klemmen kopen

Met onze bevestigingsklemmen van merken van Rex en Buzzispace zet u de scheidingswanden eenvoudig vast aan de bureaus. De klemmen bevestigt u tussen de bureaus waardoor u de werkplekken van elkaar afschermt. Bij Via-Direct koopt u altijd een set van 2 klembeugels. Deze klembeugels zijn eenvoudig voor aan het bureau te monteren. Wenst u voorafgaand scheidingswanden voor uw kantoor of callcenter online te bestellen? Bekijk onze scheidingswanden en bureauschermen online of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Wielen voor verrijdbare scheidingswand

Wanneer u een staande scheidingswand verrijdbaar wilt maken kiest u voor een set wielen. In onze webshop koopt u altijd een set van 4 wielen. Voor een mobiele scheidingswand heeft u 4 wielen nodig. Bekijk bijvoorbeeld onze mobiele voeten voor een Dutchcreen scheidingswand. Met een sokkel plaatst u scheidingspanelen eenvoudig op uw kantoorbureau of zit-sta bureau. De klemmen en steunen voor scheidingswanden zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen. Voor gekoppelde scheidingswanden zijn stabilisatiepoten, klemmen of wielen nodig. Ontdek alle toebehoren voor uw scheidingspaneel zoals een kabelbak of flipoverhouder in onze webshop.

Vrijblijvend advies en offerte

Heeft u nog vragen over de wielen of bevestigingsklemmen voor scheidingswanden en bureauschermen? Neem telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Onze experts geven u graag vrijblijvend advies op maat. Bel voor Nederland tel. 035 - 623 4477 of België tel. 03 226 5433.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop