Toebehoren Kem

Met toebehoren van Kem heeft u de juiste accessoires voor uw scheidingswand in huis. Via-Direct biedt u verschillende Kem accessoires zoals een brochure houder, een presentatiemap en wielen voor het verrijdbaar maken van uw scheidingspaneel. Ontdek ons assortiment van Kem en shop snel en makkelijk uw scheidingswand toebehoren online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toebehoren Kem scheidingswand kopen

Bent u al geslaagd voor het kopen van een scheidingswand voor uw kantoor, maar mist u nog accessoires voor het opbergen en presenteren van promotiemateriaal? Bij Via-Direct vindt u toebehoren om uw scheidingswand te optimaliseren. Onze Kem brochure houders zijn ideaal om flyers en brochures te presenteren. Gunstige eigenschap van de brochure houders is dat u deze makkelijk en snel aan uw wand kunt monteren.

Wanneer u optimaal gebruik wilt maken van uw scheidingswanden is het kopen van Kem wielen een uitstekende keus. De wielen zijn eenvoudig onder de wanden te bevestigen. Met behulp van deze wielen kunt u de schermen snel verplaatsen van het kantoor naar de vergaderruimte of receptiehal.

Vrijblijvend advies van Via-Direct

Heeft u de nodige Kem toebehoren gevonden, maar wilt u eerst graag meer informatie over een specifiek product? Neem dan telefonisch of per contactformulier contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies en helpen u bij het vinden van de juiste accessoires.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop