Kantoortuin

Kantoortuinen

De kantoortuin is een inrichting van het kantoor waarbij meerdere werkplekken in een open ruimte op één werkvloer staan. Hiermee wordt de sfeer informeler en het onderlinge contact en de communicatie bevorderd. Omdat in een open ruimte de kans op overlast toeneemt is een gebalanceerde indeling van groot belang. In ons assortiment vindt u verschillende kantoormeubelen en scheidingswanden waarmee u de kantoortuin compleet kunt inrichten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Om een kantoortuin succesvol in te richten zijn er een aantal richtlijnen waarmee u de ruimte voorziet u in alle behoeftes en houd u de ruimte open.

Groeperen

Maak verschillende werkeilanden van 3 – 6 bureaus. U kunt hiervoor Duo-werkplekken gebruiken of bijvoorbeeld zit-sta bureaus. Met akoestische, hoge banken creëert u een zithoek waar overleg kan plaatsvinden zonder andere te hinderen in hun concentratie. Maak gebruik van akoestische scheidingswanden; deze zorgen voor meer privacy, verminderen overlast van het geluid en behouden toch de open sfeer in de ruimte.

Kleur

Gebruik kleuren om de verschillende eilanden in de ruimte te groeperen. Kleur motiveert werknemers en geeft een kantoortuin meer beleving. U kunt kleur subtiel aanbrengen door bureaustoelen in dezelfde stofkleur te kiezen. Natuurlijk kunt u ook de scheidingswanden of bureaus in dezelfde opmaak kiezen.

Advies

Wilt u meet advies over de inrichting van uw kantoortuin? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw inrichting.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop