Vergaderruimte

Vergaderruimtes

Overleggen, luisteren en besluiten nemen is een dagelijks terugkerende, inspannende activiteit. De inrichting van uw vergaderruimte en het soort meubilair dat u kiest, heeft invloed op de kwaliteit en de duur van uw vergadering. Ons assortiment kantoormeubelen voor in uw vergaderruimte is daarom met zorg voor u geselecteerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zittend of staand vergaderen?

Kort overleg is efficiënter en effectiever als dit aan een statafel wordt gehouden. De staande houding zorgt ervoor dat het lichaam actief blijft en dat de alertheid verhoogt. Hiermee wordt de duur van de vergadering verkort.
Bij een lange vergadering wordt meer energie gevraagd om alert te blijven. Een actieve houding, zoals staan, heeft dan juist een negatief effect. Daarom worden lange vergaderingen bij voorkeur zittend gehouden. Hierbij is van belang dat de vergaderstoelen comfortabel genoeg zijn om langere tijd op te zitten.

Zit-sta vergadertafel

De zit-sta vergadertafel is ergonomisch verantwoord en de ideale oplossing als u zowel zittend als staand wilt vergaderen. Vooral bij langere vergaderingen kan het prettig zijn om deze afwisseling door te voeren. Ook mensen die slechter ter been zijn kunnen meedoen met de actieve sta houding door gebruik te maken van een sta hulp.

Koffie of thee

Vooral bij een lange vergaderingen is het prettig als er tussentijds koffie en thee gepakt kan worden. U kunt een keukenblok in de ruimte plaatsen waar uw personeel, tijdens de vergadering, wat drinken in kan schenken. Doordat ze in dezelfde ruimte een kleine wandeling maken, activeren ze hun lichaam en zijn ze weer actief aanwezig.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop