Toebehoren Dutchcreen

Met toebehoren van Dutchcreen kunt u uw akoestische scheidingswand of bureauscherm optimaal gebruiken. Via-Direct heeft een ruim aanbod van Dutchcreen klemmen, voetjes en wielen voor het eenvoudig monteren en verrijdbaar maken van uw scheidingswand. Ontdek ons complete assortiment en bestel makkelijk online accessoires van het Nederlandse merk Dutchcreen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dutchcreen toebehoren scheidingswand 

Het creëren van afgeschermde werkplekken of opdelen van uw kantoorruimte begint met de aanschaf van een scheidingswand of bureauscherm. Wanneer u een Dutchcreen bureauscherm of scheidingswand heeft aangeschaft is het bestellen van bevestigingsklemmen, voetjes, tafelsteunen of wielen essentieel. Met behulp van een Dutchcreen schroefvoet of klembeugels creëert u snel en makkelijk gescheiden werkplekken. De klembeugels kunt u makkelijk tussen 2 bureaus monteren. Dankzij de klembeugels blijft het scheidingspaneel stabiel en stevig op uw bureau staan. Ontdek online verschillende soorten klemmen, voetjes en wielen zodat uw akoestische Dutchcreen scheidingswand perfect blijft staan.

Klemmen voor montage

Door klemmen aan te schaffen kunt u de bureauschermen eenvoudig op een bureau monteren zonder dat u het tafelblad beschadigd. Bij Via-Direct koopt u klembeugels altijd per set van 2. Doordat de klembeugels eenvoudig tussen 2 bureaus te monteren en demonteren zijn kunt u de scheidingspanelen na verloop van tijd makkelijk verplaatsen. U kunt ook kiezen voor onze zeer scherp geprijsde Dutchcreen tafelsteunen. De tafelsteunen zorgen ervoor dat uw scheidingswand op het bureau blijft staan door middel van schroefmontage. De eenvoudige montage maakt het mogelijk dat u het scheidingspaneel op elke gewenste plek op het bureau kunt plaatsen. Wanneer u 1 set koopt bevat deze 2 tafelsteunen.

Wielen voor mobiele scheidingswand 

Wenst u liever een mobiele scheidingswand op kantoor? Door wieltjes onder de wanden te monteren kunt u de scheidingswanden makkelijk naar een andere ruimte verrijden. Op deze manier kunt u de schermen inzetten waar ze nodig zijn. Via-Direct biedt mobiele voeten aan voor een frameloos akoestisch scherm. De mobiele voeten zorgen ervoor dat uw scherm makkelijk te verrijden is. Elke set bestaat uit 2 voeten en 4 wielen en is uitsluitend geschikt voor de frameloze akoestische schermen van Dutchcreen.

Bent u van plan om de scheidingswanden intensief te gebruiken? In dat geval raden wij de Heavy Duty wielen van Dutchcreen aan. Deze extra robuuste wielen zijn speciaal voor situaties ontwikkeld waar u de kantoorschermen intensief gebruikt. De geremde zwenkwielen zijn in 4 verschillende variaties en 3 kleuren te bestellen. Evenals de standaard wielen kunt u dit type wielen eenvoudig en snel zelf monteren en demonteren.

Stabiliseringspoot bureauscherm

Wanneer u een statistische wand heeft gebouwd en op zoek bent naar extra stabiliteit is het toevoegen van een voet aan het laatste scherm een aanrader. Wanneer u meerdere kantoorschermen in een hoek wilt plaatsen en koppelen bestelt u de Dutchcreen koppelpaal. Met een eenvoudige montage kunt u wel 4 bureauschermen tegelijk aan een paal bevestigen. De magnetische koppelpaal is in verschillende hoogtes leverbaar. 

Vrijblijvende offerte & Advies

Heeft u vragen over onze Dutchcreen accessoires of wilt u graag deskundig advies over onze klembeugels en wielen? Neem dan telefonisch contact op via onderstaande telefoonnummers of stuur een mail naar [email protected]. Indien u graag meerdere accessoires wilt bestellen in combinatie met meerdere scheidingswanden kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • NL tel: 035-623-4477
  • BE tel: 03-226-5433

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop