Dutchcreen Akoestiek

Elke dag is Dutchcreen bezig met producten verder te ontwikkelen. Het feit dat productie in eigen beheer plaatsvindt is daarbij van groot belang. Op die manier is Dutchcreen nauw betrokken, en kunnen zij flexibel inspelen op klantspecifieke vragen en blijven zij als bedrijf toegankelijk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Duurzaamheid

Dutchcreen is er trots op dat zij keuzes maken waarbij eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting een belangrijke rol spelen. Zo worden belangrijke onderdelen van de producten opgebouwd uit gerecyclede materialen en is 95% van het eindproduct recyclebaar.

Advies en meting

Dutchcreen biedt de mogelijkheid tot een akoestiekmeting. Hierbij komt een gediplomeerd onafhankelijke akoesticus die een geluidsmeting op locatie komt doen. Met een octaaffilter word er een meting gedaan in de desbetreffende ruimte, hiermee wordt de nagalm gemeten. Per soort ruimte zijn er nagalmnormen waaraan word vast gehouden. Deze akoesticus geeft advies over de toe te voegen m2 absorptie en Dutchcreen vertaald dat door naar haar producten. Dutchcreen producten zijn uitermaat geschikt voor het tegengaan van de nagalm.

Interesse in een akoestiekmeting? Neem contact op met één van onze medewerkers, wij helpen u hier graag bij verder.

Het belang van goede akoestiek

Omdat ruimtes sterk visueel worden ontworpen en ingedeeld, krijgt akoestiek vaak onvoldoende aandacht. Dit is een gemiste kans, want hoewel onzichtbaar, is akoestiek toch van enorm belang. Bekijk deze interessante TED-video over de invloed van akoestiek op onze gezondheid en prestaties op scholen en in het bedrijfsleven.

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop