Halfhoge lockers

Halfhoge lockers vormen de perfecte opslagruimte in sportscholen, kantoren, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en openbare kleedruimtes. Via-Direct biedt verschillende halfhoge lockers in trendy kleuren van een hoogwaardige kwaliteit staal. Ontdek het voordeel van een compacte halfhoge locker als kantoorkast, kantoor scheidingswand of bestel de locker als schoolkluisje of garderobekast voor in de sportschool.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Halfhoge lockers in verschillende ruimtes

Voor het opbergen van persoonlijke accessoires zoals mobiele telefoons, sleutels of een laptop is een halfhoge locker uitermate geschikt. Bij Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment lockers in verschillende formaten en kleurstellingen. De halfhoge lockerkasten zijn veelzijdig, makkelijk schoon te maken en daardoor voor verschillende ruimtes inzetbaar.

Voor openbare ruimtes zoals een sportschool, winkelcentrum of musea zijn de Darkline lockers van het merk Beta zeer geschikt. Kies de Darkline locker van met 1 of 2 kolommen in het zwart, met 3 of 6 deuren. U kunt deze halfhoge lockers van 30 cm tot en met 80 cm breed bestellen. Heeft u liever een andere kleur ombouw of verschillende gekleurde kastdeuren? De Beta Multi Color locker bestelt u met een witte ombouw en 7 verschillende kleur kastdeuren. Per deur kunt u zelf de kleur bepalen voor een unieke kleurcombinatie. De stalen halfhoge lockers zijn voorzien van een cilinderslot of valgrendelsluiting. Kortom; ideale opslagkasten voor in uw kantineruimte, schoolaula, garderoberuimte of werkplaats van uw bedrijf. Toch meer opslagruimte nodig of juist een kleine maat locker nodig? Bekijk dan onze andere scherp geprijsde lockerkasten:

Halfhoge lockerkast als schoolkluisje

Het compacte design en de hoogte maken deze lockerkasten zeer geschikt als kluisje voor op een kinderdagverblijf of basisschool. De schoolkluisjes zijn afkomstig van het gerenommeerde merk CP. De stevige stalen school lockers van CP zijn veelal voorzien van diverse slotopties, speciale stalen deuren en een deur openingsbegrenzer van 80 graden. De kluisjes voor scholen en kinderdagverblijven worden met een sokkel geleverd. De ombouw en de deuren zijn in meer dan 20 verschillende kleuren leverbaar.      

Lockers als kantoor scheidingswand

Wanneer u afgeschermde werkplekken op de werkvloer wilt creëren is een halfhoge locker uitermate geschikt. De lockerkasten zijn dankzij hun hoogte makkelijk op de werkvloer tussen de bureaus te plaatsen. Handig als multifunctionele kantoor scheidingswand waardoor uw medewerkers zich beter kunnen concentreren en tegelijkertijd hun persoonlijke accessoires kunnen opbergen. Een perfecte oplossing voor het herindelen van uw kantoortuin en het inrichten van flexwerkplekken in het tijdperk van het Nieuwe Werken in een 1,5 meter kantoor.

Vrijblijvende offerte voor projectinrichting

Heeft u al een geschikte halfhoge locker op het oog? Of wilt u graag meer informatie over een specifieke locker? Neem gerust contact met ons. Onze lockerexperts vertellen u graag meer en geven advies op maat. Wenst u meerdere lockerkasten ten behoeve van een project te bestellen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan of informeer telefonisch naar de mogelijkheden. Wij denken met u mee bij de complete projectinrichting.

 

 

 

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop