Locker toepassingen

Op zoek naar functionele, duurzame kledinglockers en lockerkasten in diverse kleuren en/of met het passende sluiting systeem. Kies dan voor de Via-Direct lockerkasten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 97

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilig uw spullen opbergen is een must: of u minilockers of garderobelockers nodig hebt in een ziekenhuis, sportschool, onderwijsinstelling of brandweerkazerne. De kledinglockers van Via-Direct hebben een lange levensduur, zijn in hoogwaardig staal, hout of kunststof met een moderne en stijlvolle uitstraling leverbaar.

Veilig spullen in lockers opbergen voor alle toepassingen

Maatwerk lockerkasten

Lockers die qua functionaliteit en uitvoering bij uw wensen passen. Met behulp van onafhankelijk advies, een selectie van producenten en specialisten ontzorgen wij u volledig.

Garderobelockers

Onze garderobelockers zorgen voor een opgeruimd geheel en blijven jassen en alle kostbare spullen veilig bewaard. Onze garderobelockers hebben altijd een hanggedeelte met haken voor de jassen

Contactloos lockers openen

Locker kunt u makkelijk openen met een badge, druppel of app op uw telefoon. Hoe minder oppervlakken we hoeven aan te raken, hoe beter het is met de hygiene. Vraag ons voor de best passende oplossing voor uw project.

Elektronische lockers

Lockers en kluisjes met een elektronisch sluitsysteem zorgen voor veel gemak. Ze kunnen voor vaste gebruikers of voor wisselende gebruikers toegepast worden en bovendien op afstand beheerd en vrijgegeven worden. Opening via voor u gecustomized touchscreen is ideaal.

Smart lockers

Smart lockers worden voorzien van elektronische lockersloten waarop deze op twee manieren stroom kunnen krijgen, namelijk via netstroom of via een batterij. Deze sloten worden geopend met een smartphone-app (Wi-Fi, 3G of 4G), een badge, een druppel of een pincode. Zo kunt u met onze smart lockers uw lockerproject optimaal afstemmen op de behoefte van uw gebruikers.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden