Industrie

Industrielockers

In ons ruim assortiment industrie lockers vindt u diverse soorten lockers voor het opbergen van werkkleding en/of persoonlijke spullen. De lockers zijn speciaal geschikt voor de industrie omdat ze vervaardigd zijn van sterke materialen en compleet zijn ingericht naar de behoefte van de doelgroep. We bieden brandweerkasten, was/verzamelkasten, schoonmaakkasten, Z-lockers, stalen en kunststoflockers. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brandweerkasten 

Ons standaard assortiment brandweerkasten biedt keuzes in kastindelingen, kleuren en afmetingen. Daarbij kunnen de kasten voorzien worden van een extra roest bescherming dat uiteraard goed van pas komt als natte kleding in de kasten wordt gehangen om te drogen. Natuurlijk zijn de brandweerkasten ook te gebruiken voor andere hulpdiensten of beroepen. Voldoet onze standaard assortiment niet aan uw wensen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. 

Kledinguitgifte lockers 

De was verzamelkasten en kledinguitgifte lockers bieden u de mogelijkheid om alle schone en vuile kleding te verzamelen en op te bergen. De uitgiftekasten hebben een centrale deur, speciaal voor de beheerder, om de lockers snel bij te vullen. De klep in de was verzamelkast zorgt ervoor dat uw personeel de gedragen kleding gemakkelijk in de waszak deponeert die in de verzamelkast hangt (niet meegeleverd). Als de zak vol is kunt u gemakkelijk en hygiënisch de vuile was ophalen. 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop