Sport

Veel sportaccommodaties bieden toegang tot een kleedruimte. Als uw sporters daar graag gebruik van maken dan wilt u ze uiteraard ook een locker aanbieden waarin zij hun dagelijkse kleding en eigendommen veilig kunnen opbergen. Lockers zijn in diverse maten en materialen leverbaar. Maakt uw sportclub gebruik van pasjes? Onze lockers kunnen geleverd worden met diverse sloten, waaronder RFID sloten, geschikt aan uw wensen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lockers voor sport- en recreatie

Lockers en sport: een gouden combinatie. Sporters hebben nou eenmaal behoefte aan een plek waar ze hun kleding en persoonlijke spullen kunnen opbergen, voordat ze vol passie het speelveld betreden. Bij sporters ligt het voor de hand dat ze een locker nodig hebben. Er moet immers van kleding gewisseld worden. Kleding en andere belangrijke voorwerpen, zoals smartphones en sleutelbossen, moeten natuurlijk wel een veilig onderkomen krijgen. Lockers zijn daar uiterst geschikt voor. Onbevoegden hebben geen toegang tot de kluisjes en na de sportinspanning heb je direct weer toegang tot je spullen.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor recreanten, al steken die zich misschien niet direct in een compleet andere outfit wanneer ze een pretpark, museum of theater bezoeken. Toch vinden recreanten het over het algemeen wel prettig als ze ergens veilig hun jassen, paraplus en andere persoonlijke eigendommen kunnen stallen. Of het nou om binnen- of buitenrecreatie gaat. Een persoonlijke locker is een goede uitkomst en een veel betere oplossing dan een onbeheerde garderoberuimte, waarbij het altijd maar de vraag is of alle spullen er nog zijn na een leuk dagje uit.

Stalen lockers, houten lockers of kunststof lockers

Afhankelijk van het soort sport of recreatie, biedt Via-Direct lockers van verschillende materialen aan, elk met unieke eigenschappen. Zo zijn stalen lockers zeer geschikt voor bijvoorbeeld sportcomplexen, fitnesscentra en zwembaden. Staal is een robuust materiaal en laat zich makkelijk bewerken. Erg geschikt om bijvoorbeeld ventilatiegaten of een speciale roestbestendige ‘coating’ aan te brengen. Stalen lockers kunnen daarnaast in diverse kleurstellingen worden afgenomen, waarbij u de kleur van de kastombouw en de deuren zelf bepaalt. Het is zelfs mogelijk om voor elk afzonderlijk deurtje een andere kleur te kiezen of de lockers geheel in de bedrijfskleuren te spuiten. Een mooi voorbeeld hiervan bekijkt u hier.

Houten lockers hebben een warme sfeervolle uitstraling die perfect aansluit bij bijvoorbeeld fitness- en health centra, waar veel aandacht is voor uitstraling en gezelligheid. Vaak zijn dit sportcomplexen waar ook nog even gezellig een drankje wordt gedaan in de kantine, na het sporten. Houten lockers zijn leverbaar in diverse warme houtkleuren.

Staan de lockers buiten? Kiest u dan voor kunststof lockers. Een regenbui kan geen kwaad en kunststof lockers zijn dankzij het geringe gewicht makkelijk te verplaatsen. Het gebruik van kunststof doet trouwens niets af aan stevigheid en veiligheid, deze lockers zijn namelijk allemaal ‘hufterproof’.

Keuze uit diverse sluitsystemen

  • Cilindersloten: Nog altijd een veel gekozen optie, waarbij een gebruiker de locker sluit en opent met een sleuteltje.
  • Elektronische pincodesloten: gebruiker geeft op een numeriek toetsenbord een persoonlijke code op en vergrendelt zo de locker. Code vergeten? Dan kan een beheerder de locker voor u openen met een master key.
  • Mechanische cijfersloten: Vergelijkbaar met elektronisch pincodesloten, maar deze sloten hebben 4 draaiwieltjes met cijfers waarmee de u de locker vergrendelt en opent.
  • RFID (Radio Frequency Identification en NFC (Near Field Communication) sloten. Lockers met deze moderne sluitsystemen opent u eenvoudig met een pasje, smartphone of smartwatch. Zeer gebruiksvriendelijk; geen gedoe meer met kwijtraken sleutels of vergeten van pincodes.
  • Val- en grendelsloten: te gebruiken in combinatie met hangsloten. Dit kunnen diverse typen hangsloten zijn: met sleutel, cijferslot, etc.
  • Pandmuntsloten: werken met inwerpen 50 cent, 1 of 2 euro en munt teruggave na gebruik locker.
  • Kassiersloten: inwerpen 50 cent, 1 of 2 euro, geen teruggave na gebruik locker

Via-Direct voor al uw locker wensen

Zoekt uw sportcomplex, fitnesscentrum of recreatiepark een specialist op het gebied van lockerinrichtingen? Dankzij jarenlange ervaring begeleidt Via-Direct u van A tot Z bij de complete inrichting. Bel voor vrijblijvend advies of een passende offerte naar Nederland 035 – 623 4477 of voor België 03 226 5433. Of laat uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop