Lockerkasten

Lockerkasten zijn ideaal voor in kantoorruimtes, sportlokalen, ziekenhuizen en scholen. Via-Direct biedt een ruim assortiment goedkope lockerkasten van topmerken. Onze lockers zijn mooi en strak afgewerkt en vormen de perfecte oplossing om uw persoonlijke bezittingen veilig op te bergen. Ontdek verschillende modellen kluisjes bij Via-Direct en bestel uw locker snel online voor de scherpste prijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 182

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilig uw spullen opbergen op elke locatie

Zoekt u een stalen lockerkast, mini lockers of schoolkluisjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek waarom onze lockers niet alleen veiligheid bieden, maar ook een stijlvolle en georganiseerde omgeving creëren. Van scholen tot sportscholen en kantoren, onze lockers zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen.

Verschillende ruimtes met verschillende klimaten hebben verschillende lockers nodig. Wanneer u een locker koopt bij Via-Direct bent u verzekerd van een lockerkast die onder elke omstandigheid lang meegaat! Zo bieden wij voor vochtige ruimtes verzinkte lockers en voor natte ruimtes lockerkasten die volledig bestaan uit kunststof, met dichte of doorzichtige deuren. Onze standaard lockerkasten van het merk Stokq zijn van hoogwaardige kwaliteit en een typische allrounder en is geschikt voor bijvoorbeeld de horeca of in werkplaatsen en kleedruimtes.

Hersluitbare lockerkasten met lockersloten

Daarnaast zijn al onze lockers leverbaar met verschillende sloten, zoals: cilindersloten, draaiknop voor hangsloten, cijfersloten, pandmunt sloten of keycard systemen. Zodat u altijd het juiste slot voor uw klanten heeft. Alle lockerkasten zijn 24 uur per dag online in onze locker shop te bestellen en zijn altijd scherp geprijsd.

Gekleurde vrolijke kluisjes of stijlvolle zwarte kluisjes

Welke ruimte u ook inricht, een beta lockerkast past in elke situatie. De multicolor lockers fleuren elke ruimte op. U heeft de keuze uit 7 verschillende kleuren deuren waarvan u de volgorde zelf kunt kiezen. Wilt u voor een modernere look gaan bied de Darkline lockerkast een uitkomst. Deze strak vormgegeven lockerkasten tillen elke garderobe naar een hoger niveau.

Specialist in lockerkasten en garderobe lockers en kleedkamerinrichting

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meerdere, voordelige lockerkasten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag aan een van onze collega's. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte lockers. Naast lockerkasten zijn bij ons in de locker webshop ook metalen garderobekasten, schoolkluisjes, brandweerkasten en locker accessoires te koop. 

Tel. Nederland 035 - 623 4477 en België 03 226 5433. Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop