Laptoplockers

Bij Via-Direct bestelt u eenvoudig en snel uw laptop lockers, telefoon lockers en laptopkarren. Zeer geschikt voor kantoren met flexwerkplekken en onderwijsinstellingen. Naast laptop lockers kunt u bij ons ook terecht voor tablet- en smartphone trolleys. Bestel uw lockers direct online, vraag een offerte aan bij grote aantallen of neem even contact op met een van onze locker experts.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Laptop lockers met/ zonder stroomvoorziening

Laptops en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op kantoor of in het onderwijs. Daarmee ook de behoefte om deze dure apparaten veilig op te bergen na gebruik. Een laptop locker is dan ideaal. Met extra brede vakken zijn deze lockers geschikt voor kleine, maar ook grotere laptops tot 17’’. Een laptop lockers met stroomvoorziening kan de laptops ook opladen. Veilig achter slot en grendel én weer helemaal opgeladen wanneer u de apparaten weer nodig heeft.

Laptopkarren

Ook tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Net als laptops willen we deze dure apparaten centraal en veilig stallen. Leerlingen op basisscholen moeten de toestellen vaak verplicht inleveren, zodat ze zich op de les kunnen focussen. Ook in bepaalde bedrijfstakken is het heel gebruikelijk dat werknemers de toestellen opbergen tijdens diensten. Het stallen van de laptops en tablets dient wel centraal en veilig te gebeuren. Laptops zijn namelijk niet bepaald voordelig in aanschaf. Om in deze opslagbehoefte te voorzien zijn speciale lockers ontwikkeld: laptopkarren en laptop lockers. Dit type locker maakt optimaal gebruik van de beschikbare inhoud met een heleboel vakken. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor tablests, E-books en laptops. Maar er kunnen ook telefoons in opgeborgen worden. Genoeg bergruimte dus!

Bekijk ook eens onze mini lockers met speciale lockers voor smartphones, sleutelbossen en meer.. Dit zijn vergelijkbare lockers met iets grotere vakken, in diverse uitvoeringen leverbaar. Of bekijk onze volledige collectie lockerkasten.

Deskundig advies

Is uw organisatie of onderwijsinstelling op zoek naar voordelige laptop of telefoon lockers? Laat u dan adviseren door de locker experts van Via-Direct. Dankzij jarenlange ervaring helpen wij u graag met de aanschaf van de ideale lockers. Bel voor vrijblijvend advies of een passende offerte naar Nederland 035 – 623 4477 of voor België 03 226 5433. Of laat uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop