Back to work ergonomische kantoormeubelen

Het einde van de zomervakantie nadert en dat betekent back to work! Om het werkplezier na een lange relaxvakantie te vergroten is het creëren van een comfortabele kantoorsetting en thuiswerkplek essentieel.

Via-Direct biedt een ruim online assortiment kantoormeubelen, thuis- en flexwerkplekken voor het inrichten van een modern ergonomisch verantwoord kantoor. Van een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau en een zit-sta verhoger tot een NPR 1813 bureaustoel en een akoestisch bureauscherm, bij ons vindt u alles onder 1 dak.

Groot voordeel is dat wij direct uit voorraad leveren en uw nieuwe kantoormeubilair daardoor snel in huis is. Als onafhankelijk specialist in kantoorinrichtingen begeleiden wij ook bedrijven bij grootschalige projecten. Zowel online als in onze showroom in Soest geven wij u graag vrijblijvend advies. Lees meer over onze aantrekkelijk geprijsde Back to work selectie en maak een frisse start in september met ergonomische bureaus, bureaustoelen en bureaukrukken van Via-Direct!

kantoor met akoestische meubelen

Terug naar kantoor

Nu de zomervakantie op zijn einde loopt gaan we langzaamaan weer terug naar kantoor. Een fris en nieuw kantoor draagt bij aan meer werkplezier en verhoogt bovendien de productiviteit van uw medewerkers. Om uw huidige kantoor een upgrade te geven is de aanschaf van ergonomische kantoormeubelen een belangrijke eerste stap. Ergonomische bureaus en bureaustoelen zorgen ervoor dat uw medewerkers een gezonde en actieve werkhouding aannemen en voorkomen chronische lichamelijke klachten.

Gele bureaustoel in thuis kantoor

Arbo goedgekeurde ergonomische bureaustoelen

Een NEN-en 1335 bureaustoel heeft veel instelmogelijkheden en voldoet daarmee aan de strenge Europese ergonomie eisen. Een NPR 1813 bureaustoel is een aanvullende Nederlandse norm op de Europese NEN-en 1335. De NPR 1813 certificering geeft aan of de bureaustoel aan de correcte maatvoering en instelmogelijkheden die de gemiddelde Nederlander nodig heeft voldoet. Meer weten over NPR en NEN-1335 richtlijnen? Lees dan ons eerder gepubliceerde blog. Benieuwd welk modellen Arbo goedgekeurde bureaustoelen er zijn? Neem een kijkje bij onze serie ergonomische bureaustoelen online.

Bekijk alle ergonomische bureaustoelen

Aqua zitsta bureaus met cactussen

Zit-sta bureau met elektrisch geheugen of een zit-sta bureau met slinger

Na de vakantie is het vaak erg wennen om weer langdurend zittend werk uit te voeren. Op den duur kan het werken in een bepaalde houding ook lichamelijke klachten opleveren. Een elektrisch zit-sta bureau is daarom een waardevolle investering. Met een zit sta bureau inclusief een elektrisch geheugen kunt u het zittend werk makkelijk afwisselen met staan. In ons assortiment vindt u ergonomische bureaus van kwaliteitsmerken Euroseats en Actiforce in een stijlvol design.

Het merk Actiforce biedt bijvoorbeeld bureaus in een vloeiende vorm met een ingebouwde draadloze oplader en bedrading dat in het bureaublad is verwerkt. Hierdoor profiteert u elke dag van een opgeruimd bureau. Een elektrisch verstelbaar bureau is voorzien van verschillende formaten bureaubladen.
Bij het selecteren van een zit-sta bureau heeft u verder de keus tussen een elektrisch verstelbaar bureau en een met slinger verstelbaar bureau. Een zit-sta werkplek met handslinger is een perfecte oplossing als u minder dan 8 uur lang zittend werk verricht. Met een draaiende beweging aan de slinger stelt u het bureau op de juiste hoogte in. Een elektrisch verstelbaar bureau is daarentegen meer gebruiksvriendelijk. U hoeft bij dit bureau met een knop het bureau in de gewenste hoogte te zetten en dankzij de het elektrisch geheugen onthoudt het bureau de door u gewenste hoogte.

Benieuwd naar alle eigenschappen van een zit-sta bureau elektrisch?

Bekijk alle zit-sta bureaus

Ergonomische bureaukruk voor een actieve werkhouding

Op sommige momenten is het fijn om extra flexibel op een stoel te kunnen bewegen bijvoorbeeld tijdens een brainstormsessie met collega´s. Een ergonomische bureaukruk is in dat geval een aanwinst. De speciale ergonomische kantoorkrukken van het merk Interstuhl activeren de spieren van uw rug, buik en zij. Omdat u automatisch op de UPis1 kruk gaat balanceren worden uw rugspieren getraind en voorkomt u een verkeerde zithouding. Bij ons bestelt u de UPis1 bureaukrukken van Interstuhl voor een scherpe prijs en in verschillende trendy kleuren snel en eenvoudig online.

Bekijk alle ergonomische bureaukrukken

kantoor met halfhoge lockers met witte ombouw en gele deuren

Lockers en laptopkasten kopen voor opberggemak

Om uw huidige kantoor te transformeren naar het nieuwe 1,5 meter kantoor met flexwerkplekken bieden wij extra faciliteiten als lockers en laptopkasten. Een waardevolle toevoeging wanneer op uw kantoor het nieuwe hybride werken is doorgevoerd. Metalen of houten lockerkasten zijn ideaal om persoonlijke bezittingen van collega’s veilig op te bergen. In ons assortiment vindt u lockers in verschillende maten, materialen en kleuren. Onze metalen lockers zijn mooi strak afgewerkt en bieden veel ruimte voor het opbergen van laptops, boeken, keyboards of een thermoskan.

Heeft u liever een houten lockerkast? Wij bieden ook diverse houten lockers die perfect bij uw kantoorinterieur passen. Laptop lockers kunt u met of zonder stroomaansluiting aanschaffen en zijn ideaal voor het tijdelijk opbergen van kostbare laptops en smartphones. Ontdek snel hieronder welke lockers binnen uw kantoorinterieur passen.

Bekijk alle lockers

kantoor met akoestische bureauschermen

Akoestische bureauschermen voor minder geluidsoverlast

Om meer privacy en rust op de werkvloer te creëren zijn akoestische bureauschermen essentieel. Een akoestische bureau opzetwand absorbeert galmende geluiden die tot overlast kunnen leiden. Geluiden die binnen de menselijke spraakfrequenties vallen worden geabsorbeerd zodat medewerkers zich beter kunnen concentreren. Het bureauscherm is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en kan met behulp van bureauklemmen of voeten eenvoudig op het bureau worden geplaatst. Bij ons kiest u uit verschillende afmetingen en kleuren. Bekijk online de verschillende opties en bepaal welk akoestisch bureauscherm bij uw kantoorinterieur past.

Bekijk alle akoestische bureauschermen

Thuiswerkplek inspiratie

Ondanks het gegeven dat veel bedrijven hun deuren naar de kantoortuin weer openen blijft het thuiswerken nog altijd aan de orde van de dag. Niet alleen op kantoor maar ook thuis is de aanwezigheid van ergonomisch verantwoord meubilair van cruciaal belang. Een stijlvol en ergonomisch verantwoord thuiskantoor begint met het kopen van bureaustoelen die aan de NPR 1813 of EN 1335 norm voldoen. In onze categorie ergonomische bureaustoelen vindt u een uiteenlopende serie bureaustoelen voor het thuiswerken. Ervaar het comfort van een bureaustoel met lendensteun of kies voor een stoelmodel met netbespanning voor extra ondersteuning in de rug.

Vrouw op kantoor met houten zit-sta verhoger

Creëer een zit-sta werkplek

Voor een compleet thuiswerkbureau is een moderne zit-sta werkplek een must. Met een zit-sta bureau kunt u het zittend werken afwisselen met staan. Dankzij een up-down bediening kunt u het bureau snel en eenvoudig op de gewenste hoogte afstellen. In ons assortiment vindt u bureaus met verschillende afmetingen zodat u makkelijk een perfect passend elektrisch zit sta bureau in huis haalt.

Is uw huidige bureau nog in goede staat of werkt u vaak op meerdere locaties? Een goed alternatief is in dat geval een zit-sta verhoger. Deze handige standaard is een werkplek verhoger voor uw laptop. Met behulp van een zit-sta verhoger kunt u uw huidige vaste bureau transformeren tot een zit-sta bureau. De verhoger plaatst u eenvoudig op het bureaublad zodat u direct staand kan werken. Laat u inspireren door de nieuwste zit-sta verhogers en maak uw thuiswerkplek bureau compleet bij Via-Direct.

Bekijk alle zit-sta verhogers

kantoor met groene bureaustoelen

Plan een showroom afspraak

Bent u al enthousiast over een ergonomisch kantoor en thuiswerkplek? Heeft u nog meer Back to work essentials op kantoor nodig of wenst u eerst meer informatie over een specifiek product? U kunt ons op werkdagen online per chat, e-mail of telefonisch bereiken. Wilt u graag even proef komen zitten op een bureaustoel? Plan online een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Soest. Wij laten u de mogelijkheden zien van ons kantoormeubilair en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw (thuis)kantoor of bedrijfsproject.