Zit-sta verhogers

Zit-sta verhogers zijn uitermate geschikte tools voor zowel thuiswerkers als kantoormedewerkers. De module wordt op een, niet in hoogte verstelbaar, bureau geplaatst waardoor er zowel zittend als staand gewerkt kan worden en uw bureau niet wordt beschadigd. Ergonomisch werken aan uw huidige vaste bureau is met behulp van een zit-sta verhoger makkelijk te realiseren. Ontdek hier alle zit-sta verhogers en bestel uw favoriet snel bij Via-Direct.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Small, medium/large of extra large

De zit-sta verhoger is leverbaar in 3 maten: small, medium/large of extra large waarin de kleinste maat zeer geschikt is voor laptops en tablets en de grootste maat ruim genoeg is voor een dubbele monitoram. Een zit-sta bureau verhoger kan worden voorzien van een monitorarm en kan maximaal belast worden tot 15 kg. De hoogte is verstelbaar van 12 - 45 cm zodat al uw medewerkers gebruik kunnen maken van de ergonomische oplossing.

Op meerdere plekken te gebruiken

Omdat de zit-sta module los op het bureau staat, is deze gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken door een andere collega. Het is dan ook aan te raden om bij deze module een zit-sta hulp te plaatsen. Deze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen, ergonomisch verantwoord en kunnen in hoogte worden aangepast.

Een zit-sta bureau verhoger kan worden voorzien van een monitorarm en kan maximaal belast worden tot 15 kg. De hoogte is verstelbaar van 12 - 45 cm zodat al uw medewerkers gebruik kunnen maken van de ergonomische oplossing.

Zit sta bureau verhoger voor thuis

Niet alleen op kantoor maar ook in uw thuiskantoor is een zit-sta bureau verhoger ideaal. Ontdek in onze categorie Thuiswerken alle ergonomische accessoires, bureaus en bureaustoelen voor het inrichten van uw thuiswerkplek.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden