Zit-sta verhogers

Zit-sta verhogers zijn zeer praktisch voor zowel thuiswerkers als kantoormedewerkers. De module wordt op een, niet in hoogte verstelbaar, bureau geplaatst waardoor er zowel zittend als staand gewerkt kan worden en uw bureau niet beschadigd. Ergonomisch werken aan uw huidige bureau is hiermee mogelijk gemaakt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Small, medium/large of extra large

De zit-sta verhoger is leverbaar in 3 maten: small, medium/large of extra large waarin de kleinste maat zeer geschikt is voor laptops en tablets en de grootste maat ruim genoeg is voor een dubbele monitoram. Alle zit-sta bureau hulpen zijn voorbereid op de montage van een monitorarm en kunnen maximaal belast worden tot 15 kg. De hoogte is verstelbaar vanaf ca 12 - 45 cm waardoor al uw medewerkers gemakkelijk gebruik kunnen maken van de ergonomische oplossing.

Op meerdere plekken te gebruiken

Omdat de zit-sta module los op het bureau staat, is deze gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken door een andere collega. Het is dan ook aan te raden om bij deze module een zit-sta hulp te plaatsen. Deze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen, ergonomisch verantwoord en kunnen in hoogte worden aangepast.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden