Bureaus voor thuiswerken

Als u meer thuis wilt gaan werken en hiervoor een thuiswerkplek wilt inrichten dan heeft u een goed bureau nodig. Ons assortiment bestaat uit bureaus met verschillende afmetingen, functies en mogelijkheden.

Liever in het echt zien? Krijg advies op maat en bezoek onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uw thuiswerkplek inrichten; welk bureau heeft u nodig?

Juiste afmeting bureau

Om thuis uw werkzaamheden goed te verrichten heeft u genoeg werkruimte nodig. Werkt u op een Chromebook of laptop dan is een bureaublad met de afmeting 120x60 cm voldoende. Werkt u met meerdere schermen of papieren dan is een bureau met een breedte tussen de 160 tot 200 cm geschikter.

Zit-sta of vast bureau?

Wilt u afwisselen tussen het zitten en het staan tijdens uw werkdag dan heeft u een zit-sta bureau nodig. Hierin kunt u kiezen tussen een elektrisch verstelbaar bureau of een bureau met handslinger. Een elektrisch verstelbaar bureau is sneller verstelbaar en moet altijd aan het stroom verbonden zijn. Heeft u geen stopcontact in de buurt dan kunt u kiezen voor het bureau met handslinger. U draait dan handmatig het bureaublad naar de gewenste hoogte.

Advies

Komt u er niet helemaal uit en wenst u deskundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met het inrichten van uw persoonlijke werkplek.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden