Bureaus voor thuiswerken

Als u meer thuis wilt gaan werken en hiervoor een thuiswerkplek wilt inrichten dan heeft u een goed bureau nodig. Ons assortiment bestaat uit bureaus met verschillende afmetingen, functies en mogelijkheden.

Liever in het echt zien? Krijg advies op maat en bezoek onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een goed thuiswerk bureau kopen

In de afgelopen jaren is thuiswerken steeds populairder geworden, vooral vanwege de flexibiliteit en het comfort dat het biedt. Een essentieel onderdeel van een effectieve thuiswerkruimte is een goed thuiswerk bureau. Een thuiswerk bureau biedt niet alleen een comfortabele werkplek, maar kan ook de productiviteit verhogen en bijdragen aan een gezonde werkhouding. We leggen je graag de voordelen van een thuiswerk bureau uit en waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste bureau voor jouw behoeften.

Een belangrijk voordeel van een thuiswerk bureau is het creëren van een aparte en georganiseerde werkruimte in je huis. Door een speciale werkplek te hebben, kun je je beter concentreren en afleidingen minimaliseren. Een bureau zorgt voor structuur en helpt je bij het scheiden van werk en ontspanning, wat essentieel is voor een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Uw thuiswerkplek inrichten; welk bureau heeft u nodig?

Bij het kiezen van een thuiswerk bureau zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Allereerst is de grootte van het bureau belangrijk. Zorg ervoor dat het bureau voldoende ruimte biedt voor jouw werkbehoeften, zoals een computer, monitor, toetsenbord en andere benodigdheden. Daarnaast moet je ook rekening houden met de beschikbare ruimte in je huis. Meet de ruimte waar je het bureau wilt plaatsen nauwkeurig op, zodat je zeker weet dat het bureau past. Ook voor kleine ruimtes zijn slimme oplossingen zoals een thuiswerk bureau inklapbaar.

Ergonomische thuiswerk bureaus

Een ander belangrijk aspect is de ergonomie van het thuiswerk bureau. Een ergonomisch bureau bevordert een goede houding en helpt rug- en nekklachten te voorkomen. Let bij het kiezen van een bureau op de hoogte-instellingen, zodat je het bureau kunt aanpassen aan jouw lengte en voorkeuren. Daarnaast is een verstelbaar thuiswerk bureau aan te raden. Hierin kunt u kiezen tussen een elektrisch verstelbaar bureau of een bureau met handslinger. Een elektrisch verstelbaar bureau is sneller verstelbaar en moet altijd aan het stroom verbonden zijn. Heeft u geen stopcontact in de buurt dan kunt u kiezen voor het bureau met handslinger. U draait dan handmatig het bureaublad naar de gewenste hoogte. Ook een verstelbare stoel is belangrijk om een goede werkhouding te bevorderen. Investeer in een ergonomische stoel van goede kwaliteit die je rug voldoende ondersteunt. Om het u makkelijk te maken hebben we een thuiswerkset van thuiswerk bureau en stoel voor u samengesteld.

Stijlen en kleuren

Naast grootte en ergonomie is het design van het thuiswerk bureau ook van belang. Kies een thuiswerk bureau dat past bij de stijl van je interieur en waar je je prettig bij voelt. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, van strak en modern zoals bijvoorbeeld de Euroseats thuiswerkplekken met bladen van glas tot klassiek en rustiek. Een bureau met voldoende opbergruimte, zoals lades of planken, kan ook handig zijn om je werkplek georganiseerd te houden. Bekijk al onze bureau accessoires voor een georganiseerde werkplek.

Showroom en advies

Komt u er niet helemaal uit en wenst u deskundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met het inrichten van uw persoonlijke werkplek of maak een afspraak voor onze showroom om een bureau voor thuiswerken in het echt te zien!

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop