Bureaus voor thuiswerken

Als u meer thuis wilt gaan werken en hiervoor een thuiswerkplek wilt inrichten dan heeft u een goed bureau nodig. Ons assortiment bestaat uit bureaus met verschillende afmetingen, functies en mogelijkheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uw thuiswerkplek inrichten; welk bureau heeft u nodig?

Juiste afmeting bureau

Om thuis uw werkzaamheden goed te verrichten heeft u genoeg werkruimte nodig. Werkt u op een Chromebook of laptop dan is een bureaublad met de afmeting 120x60 cm voldoende. Werkt u met meerdere schermen of papieren dan is een bureau met een breedte tussen de 160 tot 200 cm geschikter.

Zit-sta of vast bureau?

Wilt u afwisselen tussen het zitten en het staan tijdens uw werkdag dan heeft u een zit-sta bureau nodig. Hierin kunt u kiezen tussen een elektrisch verstelbaar bureau of een bureau met handslinger. Een elektrisch verstelbaar bureau is sneller verstelbaar en moet altijd aan het stroom verbonden zijn. Heeft u geen stopcontact in de buurt dan kunt u kiezen voor het bureau met handslinger. U draait dan handmatig het bureaublad naar de gewenste hoogte.

Advies

Komt u er niet helemaal uit en wenst u deskundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met het inrichten van uw persoonlijke werkplek.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden