Kantinestoelen

Kantinestoelen zijn voordelige, duurzame kantinestoelen die multifunctioneel inzetbaar zijn. Van duurzame houten kantinestoelen voor in de schoolkantine, tot fraai gevormde design kantinestoelen voor moderne bedrijfskantines. Onze kantinestoelen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar en kunnen met vele opties en toebehoren worden besteld, zoals bijvoorbeeld vervoerskarren of koppelingen om de stoelen onderling aan elkaar te bevestigen. Bestel uw kantinestoelen eenvoudig online in onze webshop of neem contact op met een van onze medewerkers voor deskundig advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koppelbare kantinestoelen

Een goede kantinestoel moet voldoende zitcomfort en een moderne uitstraling hebben om bij te dragen aan een gezellige kantinesfeer tijdens de lunch. Kantinestoelen worden intensief gebruikt en moeten makkelijk in onderhoud zijn, omdat er in de regel vaak geknoeid wordt op de stoelen. Daarom raden wij aan kunststof of houten kantinestoelen te bestellen. Dezen typen kantinestoelen zijn duurzaam, makkelijk te reinigen en hygiënisch in gebruik. De meeste modellen die wij aanbieden zijn daarnaast ook onderling koppelbaar en stapelbaar. Erg handig, wanneer u de stoelen na gebruik wilt stapelen en opbergen, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen.

Speciaal voor bedrijfskantines met een moderne uitstraling bieden wij ook design kantinestoelen aan. Deze stoelen onderscheiden zich middels de fraaie vormgeving, waarbij vaak de kuip van de kantinestoel een bijzondere, gewaagde vorm heeft.

Proef zitten in Soest 

In onze showroom in Soest staan een aantal populaire kantinestoelen die u geheel vrijblijvend kunt uitproberen. Onze medewerkers zullen u uitgebreid adviseren over de verschillende modellen kantinestoelen en mogelijkheden. Op deze manier weet u zeker dat u de ideale kantinestoel bestelt voor uw kantineruimte.

Kantine inrichting op maat

Bent u op zoek naar een geheel nieuwe kantine inrichting? Wij verzorgen ook complete projectinrichtingen waarbij we de kracht van onze webshops bundelen om u zo compleet mogelijk van dienst te zijn. Op deze manier kunnen wij producten combineren uit verschillende branches, bijvoorbeeld kantinestoelen, kantinetafels, akoestische wandpanelen en kitchenettes en tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. 

Waarom Via-Direct?

  • gevarieerd aanbod
  •  diverse koppelingen
  • voordelige vervoerskarren
  • snelle levertijden
  • ruime garantieperiode
  • uitstekende service
  • proef zitten in Soest (op afspraak)

Advies nodig?

Kunt u geen keuze maken tussen de verschillende uitvoeringen en modellen kantinestoelen of heeft u andere vragen? Neem dan even contact op via ons contactformulier of telefonisch: (NL) 035 623 4477 en (BE) 03 226 5433. Wij helpen u graag verder met het selecteren van de juiste kantinestoele voor uw kantine of personeelsruimte. Wellicht zijn onze wachtkamerstoelen, klapstoelen en stapelstoelen ook interessant voor uw inrichting.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop