Klapstoelen

Via-Direct heeft een ruim assortiment voordelige klapstoelen die u eenvoudig online bestelt in onze webshop. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten klapstoelen. Zo bieden wij zeer voordelige kunststof klapstoeltjes, voor bijvoorbeeld horecadoeleinden, scholen en tuin- of kinderfeestjes. Daarnaast bieden wij ook luxe klapstoelen en klapstoelen met een modern design. Zeer geschikt voor tijdelijke opstellingen in conferentiezalen of bijeenkomsten waar veel aandacht is besteed aan de uitstraling van de ruimte. Bestel uw klapstoelen veilig en snel online of neem contact op met een van onze medewerkers voor deskundig advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope klapstoelen kopen

Klapstoelen zijn multifunctionele stoeltjes die erg handig zijn wanneer u vaak visite ontvangt of over weinig opslagruimte beschikt. Met klapstoeltjes creëert u binnen een handomdraai extra zitruimte en met hetzelfde gemak klapt u de stoeltjes weer in en bergt u ze op. Dankzij een combinatie van duurzame materialen, zoals kunststof, hout en staal, zijn klapstoelen zowel geschikt voor binnen-als buitengebruik.

Klapstoelen zijn ook erg handig voor bijeenkomsten in zalen, zoals conferenties en seminars, waar men tijdelijk een groot aantal zitplekken nodig heeft. Een aantal van de klapstoeltjes die wij verkopen kunnen ook besteld worden met speciale koppelsystemen, zodat u hele rijen stoelen lijnrecht naast elkaar kunt plaatsen. In sommige situaties is het vanuit veiligheidsoverwegingen zelfs verplicht 'brandweer goedgekeurde koppelingen' te gebruiken, om te voorkomen dat men struikelt over de klapstoelen wanneer er calamiteiten uitbreken. Koppelsystemen en andere toebehoren voor de klapstoeltjes vindt u op de productpagina onder 'Toebehoren / Combinaties'.

Verschillende uitvoeringen

Via-Direct biedt verschillende uitvoeringen klapstoelen, elk met eigen kenmerken en voordelen. Onze instapmodellen kunststof klapstoelen zijn robuust, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of plekken waar men extra alert moet zijn op de hygiëne, zoals ziekenhuizen. Voor conferenties en seminars, waar men over het algemeen wel een aantal uurtjes in de klapstoelen zit, bieden we klapstoeltjes met gestoffeerde zit, voor extra zitcomfort. Zoekt u klapstoelen die naadloos aansluiten bij u moderne kantoorinrichting? Dan zijn onze design klapstoelen, verkrijgbaar in uitdagende vormen en kleuren, een goede keuze.

Klaptafels en klapstoelen

Bent u ook op zoek naar handige klaptafels? Bekijk dan even onze categorie klaptafels in onze webshop BureausDirect. Wanneer u klaptafels combineert met klapstoelen kunnen we u een extra scherp aanbod doen!

Heeft u vragen?

Kunt u geen keuze maken tussen de verschillende uitvoeringen en modellen klapstoelen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het selecteren van de juiste klapstoelen voor uw kantine -of personeelsruimte. Wellicht zijn onze wachterkamerstoelenstapelstoelen en kantinestoelen ook interessant voor uw inrichting.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden