Vergadertafel ovaal

Als het gaat om het inrichten van een kantoorruimte of vergaderzaal, is het kiezen van het juiste type vergadertafel van cruciaal belang. Een populaire keuze is de ovale vergadertafel. Een ovale vergadertafel stimuleert een meer open gesprek en combineren esthetiek en functionaliteit op een elegante manier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Betere interactie en meer open gesprekken

In tegenstelling tot vierkante of rechthoekige tafels, waar mensen aan de uiteinden vaak buiten het gesprek vallen, biedt een ovale vergadertafel een gelijkwaardige en inclusieve omgeving waarin iedereen gemakkelijk met elkaar kan communiceren. Mensen kunnen elkaar makkelijker aankijken tijdens het vergaderen wat helpt bij de concentratie en interactiviteit tijdens een gesprek. De ovale vorm leidt van nature de aandacht naar het midden van de tafel, handig voor presentaties en discussies.

Uw vergaderruimte efficiënt inrichten

Met een ovale vergadertafel heeft u keuze uit veelzijdige stoelopstellingen zoals een U-opstelling, een O-opstelling of een traditionele rechte opstelling. Afhankelijk van het soort meeting kunt u deze wijzigen. Tijdens een brainstorm sessie kunt u kiezen voor de O-opstelling waarbij een U-opstelling vaak gewenst is tijdens een presentatie. Omdat u geen hoeken heeft aan de tafel kunt u al weer meer personen kwijt. In combinatie met vergaderstoelen wisselt u gemakkelijk van opstelling tussen vergaderingen door. Maak uw vergaderruimte helemaal compleet met een roldeurkast, houten kantoorkast en/of een whiteboard of flip-over.

Een duurzame ovale vergadertafel

In onze collectie ovale vergadertafels heeft u een ruime keuze aan onderstel en bladkleuren. Alle bladen van de ovale vergadertafel zijn afgewerkt met Melamine waardoor deze erg lang mee gaan. Ook de stalen kolompoten van de vergadertafel ovaal zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tafels hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Projectadvies nodig?

Heeft u vragen over een specifieke ovale vergadertafel? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het selecteren van de juiste inrichting van uw vergaderruimte. U kunt ons telefonisch bereiken of mailen naar [email protected]. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op: (NL) 035 623 4477 of (BE) 03 226 54 33.

Voor het bestellen van meerdere vergadertafels kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven u graag deskundig advies voor uw projectinrichting.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop