Receptiebalie

Bent u op zoek naar een receptiebalie voor uw kantoor of ontvangsruimte? Wij begrijpen als geen ander dat een receptiebalie hét visitekaartje van uw bedrijf is. Van kleine ontvangstbalies van 1 meter breed tot volledige kantoorrecepties waar meerdere medewerkers uw gasten op een professionele manier kunnen ontvangen. Wij bieden hoogwaardige receptiebalies van de merken Quadro, Kem en MD, die dankzij hun modulaire opbouw eenvoudig (later) uitgebreid kunnen worden. 

Receptiebalie voor kantoor
Een professionele receptiebalie geeft klanten en gasten een eerste indruk van uw bedrijf. Een fraaie receptiebalie geeft uw kantoor-of ontvangsruimte een professionele en zakelijke uitstraling. Bovendien schept een ontvangstbalie duidelijkheid en weten bezoekers direct waar ze zich kunnen melden en/of vragen kunnen stellen.

Uitvoeringen ontvangstbalie
U kunt bij ons terecht voor ontvangstbalies in alle soorten en maten. Van eenpersoonsbalies voor kleine ontvangstruimtes tot grote u-vorm ontvangstbalies voor grote ruimtes. Daarnaast zijn de ontvangsbalies over het algemeen helemaal naar wens in te richten wat betreft kleur, verlichting, kabelbakken en afmetingen. Veel van de aangeboden ontvangstbalies zijn modulair op te bouwen en kunnen eenvoudig (later) uitgebreid worden. De ontvangsbalies kunnen dus meegroeien met uw bedrijf. 

Merken
Wij beiden receptiebalies aan van de merken: Quadro, Kem en MD.

Vragen en offerte
Op zoek naar een groot aantal voordelige receptiebalies? Bekijk ons ruime assortiment en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan of neem telefonisch contact op met ons via: Nederland 035 - 623 4477 of België 03 226 5433. U kunt ons ook een berichtje sturen via ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden