Bureaus

Bent u op zoek bent ergonomische werkplekken, thuiswerken, een speciale tafel voor uw vergaderruimte of kantine? Via-Direct biedt een uitgebreid assortiment bureaus en tafels voor uw kantoor of het inrichten van uw thuiswerkplek.

U kunt eenvoudig uw werkplek inrichten naar uw eigen smaak en eisen. Of u nu kiest voor een flexplek of een traditioneel hoekbureau. Zit-sta bureaus zijn niet meer weg te denken wanneer u veelvuldig wilt wisselen van werkpositie. Een vast in hoogte verstelbaar kantoorbureau kiest u vaak wanneer u fraaie bureaus wilt hebben om eenzelfde stijl op de werkvloer te behouden.  Daarnaast kunt u de rest van uw bedrijfsinrichting ook complementeren door te kiezen voor vergadertafels, kantinetafels of lounge meubilair.

Ergonomische werkplekken

U wilt een nieuw zit-sta bureau of een kleine werkplek aanschaffen? Dan bieden wij u een ruim assortiment speciale kantoormeubelen die hiervoor uitermate geschikt zijn. Voor de juiste ergonomie raden wij onze elektrisch verstelbare bureaus aan. Zit u relatief weinig aan uw bureau of heeft u weinig ruimte?  Dan kan een eenvoudige tafel al volstaan om aan te werken. Alles om uw werkdag zo prettig mogelijk te maken. 

Zit-sta bureaus

Een zit-sta bureau kopen doet u wanneer u meer af te wisselen tussen zittend en staand werken. Zo kunt u lichamelijk klachten voorkomen en blijft u in beweging. Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is ideaal geschikt om de hoogte van het bureau regelmatig eenvoudig en snel te verstellen. Tevens handig wanneer meerdere gebruikers aan hetzelfde bureau werken en de juiste hoogte willen instellen. Het is ook mogelijk te kiezen voor een eenvoudigere variant: een zit-sta bureau met slinger, manueel verstelbaar.

Kantoorbureaus

Een eenvoudig kantoorbureau wordt ook wel een zit-zit bureau genoemd en zijn veel voorkomend wanneer de werkvloer of kantoortuin dezelfde bureaus nodig hebben en men intensief gebruik maakt van de werkplek. De gemiddelde hoogte van een kantoor bureau of tafel is 72,5cm. wilt u het bureau in hoogte verstellen? Kies dan voor een verstelbaar frame. 

Vergadertafels

Wilt u een vergadertafel kopen? Dan is het van belang rekening te houden met de grootte van de ruimte waar u deze wilt plaatsen, de afstanden aan een tafel en het aantal personen (van 4 tot 12 of meer). Kies verder welke vorm en kleur het blad van uw vergadertafel moet hebben, dit voor de gewenste uitstraling en sfeer. Wilt u kort vergaderen? Kies dan voor zit-sta vergadertafels of aparte sta tafels.

Thuiswerkplek

Wanneer u geregeld vanuit huis aan het werk bent adviseren wij u om een geschikte thuiswerkplek in te richten. Kies voor een speciaal bureau voor thuis. De keukentafel is een handige oplossing, maar een aparte ruimte of tafel waar u rustig kunt werken wordt echt aangeraden om gezond te blijven en productiviteit te blijven leveren. 

Bureausdirect en Via-Direct

Voorheen kon u terecht bij Bureausdirect. Wij geloven dat wij met de bundeling van onze krachten en uitgebreide assortiment merken u nog beter kunnen voorzien in het juiste aanbod complete kantoorinrichting. Zo koopt u bijvoorbeeld naast een zit sta bureau ook direct uw ergonomische bureaustoel, akoestische scheidingswanden, archiefkasten en lockers op dezelfde plek.

Meerdere bureaus online bestellen? 

Voor al uw bureaus, vergadertafels en ergonomische werkplekken kunt u altijd contact opnemen met Via-Direct. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden