Bureaus

Bureaus en tafels

Via-Direct biedt een uitgebreid assortiment bureaus en tafels voor uw kantoor. Of u nu op zoek bent naar ergonomische werkplekken, een speciale tafel voor uw vergaderruimte of kantine.

Ergonomische werkplekken

U wilt een nieuw zit-sta bureau of een kleine werkplek aanschaffen? Dan bieden wij u een ruim assortiment speciale kantoormeubelen die hiervoor uitermate geschikt zijn. Voor de juiste ergonomie raden wij onze electrisch verstelbare bureaus aan. Zit u relatief weinig aan uw bureau of heeft u weinig ruimte? Dan kan een eenvoudige tafel al volstaan om aan te werken. Alles om uw werkdag zo prettig mogelijk te maken.

U kunt uw werkplek inrichten naar uw eigen smaak en eisen. Of u nu kiest voor een flexplek of een traditioneel hoekbureau. Daarnaast kunt u de rest van uw bedrijfsinrichting ook complementeren door te kiezen voor vergadertafels, kantinetafels of lounge meubilair.

Bureausdirect en Via-Direct

Bureausdirect is onderdeel van Via-Direct. Wij geloven dat wij met de bundeling van onze krachten en uitgebreide assortiment merken u nog beter kunnen voorzien in het aanbieden van de complete kantoorinrichting. Zo koopt u bijvoorbeeld naast een zit sta bureau ook direct uw ergonomische bureaustoel, akoestische scheidingswanden, archiefkasten en lockers op dezelfde plek.

Meerdere bureaus online bestellen?

Voor al uw bureaus, vergadertafels en ergonomische werkplekken kunt u altijd contact opnemen met Via-Direct. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden