Scheidingswanden stof/glas

Bent u op zoek naar een scheidingswand met stof en glas als materialen? Bekijk hier het aanbod aan scheidingswanden waarbij dit gebruikt wordt. Zoals u hieronder ziet bieden wij op ScheidingswandenDirect diverse Scheidingswanden aan. Binnen deze categorie bieden wij scheidingswanden met stof en glas van het merk Rex aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scheidingswanden van stof & glas

Scheidingswanden zijn ideaal om afscheidingen op kantoor, kantine of call center aan te brengen. Onze scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoorpanden en -tuinen om een grote ruimte te verdelen in kleinere oppervlakten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw ruimte. De flexibele scheidingswanden plaatst u eenvoudig op uw kantoor en/of tussen bureaus, zo creëert u rustgevende werkplekken en overzichtelijke ruimtes.

De scheidingswanden zijn koppelbaar en daardoor erg praktisch. Elke scheidingswand wordt met een multifunctionele montageset geleverd voor het eenvoudig assembleren van meerdere wanden in verschillende (hoek)opstellingen. Met behulp van stabiliseringspoten of wielen zijn de wanden ook als stand-alone wanden flexibel te gebruiken, deze zijn optioneel verkrijgbaar.

Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor het bestellen van meerdere scheidingswanden. In de webshop vindt u een groot aantal scheidingswanden te koop. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Deze De scheidingswanden zijn eenvoudig te plaatsen en aan elkaar te koppelen. Heeft u vragen over scheidingswanden?
Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: Nederland tel. 035 - 623 4477 / België 03 226 5433

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop