Zit-sta bureaus

Een zit sta bureau is hét middel om ergonomisch verantwoord te kunnen werken. Het afwisselen tussen zittend en staand werken draagt bij aan een verhoogde arbeidsproductiviteit, verbeterde concentratie en vermindering van fysieke klachten. Ontdek ons ruime assortiment ergonomische zit sta bureaus voor uw (thuis)kantoor en shop het perfecte sta zit bureau voor de scherpste prijs online bij Via-Direct kantoormeubelen.

Liever in het echt zien? Krijg advies op maat en bezoek onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zit-sta bureau kopen als ergonomische werkplek

Ergonomisch werken begint met de aanschaf van een modern zit sta bureau. Een bureau met zit sta functie kunt u op elk moment van de dag omhoog of omlaag zetten, zodat u makkelijk van werkhouding kunt wisselen. Het afwisselend staand en zittend werken is gezond voor lichaam en geest en voorkomt langdurige rug- of armklachten.

Via-Direct biedt u een ruim assortiment zit sta bureaus. U kunt kiezen voor een elektrisch zit sta bureau of een zit sta bureau met een slinger. Onze zit sta bureaus zijn er al in een basisuitvoering, maar ook met een fraai design, waarbij de kabels bijvoorbeeld in het werkblad zijn weggewerkt. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kiest u een bureau met zit sta functie met een glazen of houten bureaublad. Wanneer u een complete thuiswerkplek wilt creëren kiest u bijvoorbeeld voor een zeer aantrekkelijk geprijsde thuiswerkplek van Euroseats. Deze actie thuiswerkset bestaat uit het Active elektrisch zit sta bureau met onze ergonomische bureaustoel Canillo.   

Zit sta bureau elektrisch of zit sta bureau slinger

Het basisprincipe van een zit-sta bureau is dat u gemakkelijk kunt wisselen tussen het zittend en staand werken. De zit-sta bureaus zijn er al in een basisuitvoering waarbij u de keuze heeft tussen een zit sta bureau met slinger of een elektrisch verstelbaar bureau.

Beide uitvoeringen zijn eenvoudig te bedienen en zijn zowel voor vaste of flexwerkplekken geschikt. De elektrische verstelling kan zelfs uitgerust worden met tot wel 4 geheugens. Een verstelbaar zit sta bureau is ook ideaal als er verschillende medewerkers gebruik maken van dezelfde werkplek werkplek (flexwerkplek). In de huidige tijd is thuiswerken of hybride werken enorm populair. Om nek en rugklachten te voorkomen is het goedom te investeren in een ergonomisch bureau. Bij Via-Direct vindt u alles onder 1 dak om snel en makkelijk uw eigen thuiswerkplek in te richten.

Verstelbaar sta bureau met geheugen

Een elektrisch sta zit bureau heeft daarin het voordeel dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. Met een druk op de knop komt het bureau in beweging. Een bijkomend voordeel is dat een elektrisch zit sta bureau de gewenste hoogte onthoudt en u dit niet opnieuw hoeft in te stellen. Bent u al overtuigd van de voordelen van een in hoogte verstelbaar bureau? Ontdek online al onze elektrisch verstelbare bureaus. Meer informatie over een bureau dat in hoogte verstelbaar is leest u in ons speciale blog over ergonomische kantoormeubelen voor uw thuiskantoor.

Zit sta bureau handmatig verstellen

Werkt u minder uren of gebruikt u de werkplek niet veel omdat u vaak onderweg bent? Dan is een zit sta werkplek die u handmatig bedient een perfecte keus. Met een simpele draaiende beweging aan de slinger stelt u het bureau in slechts 5 seconden op de gewenste hoogte. Een zit sta bureau met slinger bieden wij bijvoorbeeld van het merk Ergonice.

Elektrisch zit sta bureau met motorig onderstel

Elektrische verstelbare bureaus met 1 of met 2 motorige onderstellen bestellen? Bij de aanschaf van een elektrisch zit sta bureau komt u vaak voor deze keuze te staan. Wanneer u een bureau met geheugen functie zoekt adviseren wij altijd een 2-motorige variant. U heeft dan het voordeel dat de draagcapaciteit van het elektrisch sta zit bureau onderstel meer gewicht kan ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zwaardere producten op uw zit sta bureau plaatsen en een zwaarder en ruimer bureaublad monteren.

Op een elektrisch zit sta bureau kunt u ook een kuchscherm plaatsen. Tevens kunt u ervoor kiezen om een akoestische bureauschermen aan uw werkblad te monteren. Met een kantoor scheidingswand profiteert u van meer rust en privacy op de werkvloer. Neem een kijkje in onze categorie Scheidingswanden voor verschillende akoestische scheidingswanden van merken als Dutchcreen en Buzzispace.

Zit sta bureau 120x60 of 160x80

Wanneer u een zit sta bureau wilt bestellen kunt u uit verschillende bladbreedtes kiezen. Zoekt u een bureaublad met een afmeting van 120x60, 120x80 of toch liever een bureaublad van 160x80 cm? Misschien wenst u een zeer klein zit sta bureau? In ons ruime assortiment kunt u met behulp van het filtermenu eenvoudig de gewenste bladbreedte vinden. Tussen de zit sta onderstellen en bureaus die wij aanbieden zitten ook verschillen in de minimale en maximale instelbare hoogte.

Instapmodellen kunt u over het algemeen tot een hoogte van 116 cm instellen. Wanneer u langer dan 190 cm bent is dit vaak niet hoog genoeg. Daarom bieden wij ook sta-zit bureaus aan met een hoogte tot 130 cm. Indien u wat kleiner bent zijn er veel mogelijkheden. Een aantal zit-sta bureaus zijn tot 62 cm in te stellen bij zittend werk.

Beste zit sta bureau bij Via-Direct

Onze zit-sta bureaus zijn naar eigen smaak samen te stellen. U kunt ervoor kiezen om een compleet bureau aan te schaffen of alleen het zit-sta onderstel online te bestellen. Onze losse bureaubladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. In de categorie bureaubladen vindt u werkbladen met voorzieningen zoals een kabelgoot, display met geheugen (memory functie) en een materiaallade.

Wij bieden de mogelijkheid om zit-sta bureaus met bureaublad gemonteerd bij u thuis of op locatie af te leveren. Bent u op zoek naar een zit sta bureau dat elektrisch en goedkoop is? Bij Via-Direct bent u aan het juiste adres voor het kopen van een goedkoop zit sta bureau. Doordat wij de zit sta bureaus veelal direct uit voorraad leveren heeft u uw aankoop snel in huis.  

Zoekt u meerdere werkplekken voor in een klein kantoor? Onze duo-werkplekken zijn in dat geval een aanwinst. Een dubbel bureau heeft 2 werkplekken tegenover elkaar die u afzonderlijk op verschillende hoogtes kunt instellen. Doordat 2 medewerkers aan dit bureau kunnen werken bespaart u veel ruimte in uw kantoor. Neem een kijkje in onze categorie Dubbele werkplekken en ontdek alle voordelen van een duo werkplek.

Tips zit sta bureau kopen

  • Zorg voor een werkblad van minimaal 120 cm breed en 80 cm diep.
  • Voorkom reflectie op uw werkblad en kies voor een mat of licht gekleurd bureaublad.
  • Plaats uw muis, toetsenbord, of andere voorwerpen die u vaak gebruikt binnen handbereik.
  • Voor de beste werkhoogte kunt u uitgaan van ontspannen, afhangende schouders en uw ellebogen rustend op het bureaublad.
  • Wissel regelmatig af tussen zitten en staand werken en beweeg voldoende. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u uw concentratie langer op peil houdt en uw werkprestatie achter een beeldscherm zult verbeteren.
  • Kies een goede bureaustoel of zit- sta kruk.

Gratis advies en offerte

Bent u al overtuigd over de voordelen van een sta zit bureau of heeft u behoefte aan deskundig advies? Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u telefonisch of op afspraak in onze showroom in Soest. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder op weg bij het vinden van het beste zit sta bureau.  

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop