Garderobe

Garderobelockers

Garderobelockers zijn lockers speciaal geschikt voor het opbergen van jassen en kleding. Hierdoor bestaan ze maximaal uit 2 deuren per kolom en zijn ze voorzien van een kledingstang en/of legplank. Heeft u een kapstok in uw garderoberuimte dan kunt u ervoor kiezen om kleinere lockers te plaatsen voor het opbergen van tassen of alleen portemonnees en telefoons. In ons assortiment vindt u lockers met veel verschillende maten, geschikt voor uw garderoberuimte.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sloten

Er zijn veel sloten beschikbaar voor zowel garderobekasten als lockers. Om een beetje inzicht te krijgen welk slot het beste bij uw gebruikerswensen past, kunt u zichzelf de volgende vragen stellen:

  • Waar komt de garderobekast te staan, bij de ingang of verder in het gebouw? De plaatsing van kasten bij de ingang is diefstal gevoeliger. Hiermee dient u rekening te houden bij het kiezen van een slot.
  • Waarvoor worden ze gebruikt? Bedrijfskleding of persoonlijke spullen van uw gasten? Met bedrijfskleding is een stevig slot voldoende. Diefstal van deze producten is minder aantrekkelijk dan persoonlijke spullen.
  • Wordt de kast aan 1 persoon toegewezen of wilt u dat de kast voor wisselende gebruikers beschikbaar is? Er zijn speciale sloten die zichzelf resetten zodat de volgende gebruiker er direct weer gebruik van kan maken.
  • Geeft u voorkeur aan sleutels, codes of passen? En welke passen het beste bij uw doelgroep. Oudere mensen onthouden slechter een code of gebruiken juist te makkelijke codes. Jongeren verliezen sneller een sleutel. Uw doelgroep bepaald dus deels welk soort slot u het beste kunt plaatsen op de garderobekast.

Lockers op maat

Heeft u speciale wensen en staan deze niet in ons online assortiment? Garderobekasten en lockers zijn bijna altijd compleet te vervaardigen naar uw wensen. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Wilt u een gehele ruimte inrichten en hierin ontzorgd worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop