Maatschappelijk ondernemen

Glazen wereldbol in de natuur

Klimaatverandering, arbeidsomstandigheden, vergrijzing; zo maar wat termen die we kunnen associëren met maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Als bedrijf dragen wij verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Door in activiteiten en processen rekening te houden met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en samenwerking met eerlijke bedrijven ondernemen toekomstbestendig.

Bij selecties van nieuwe leverqanciers is het van ons dan ook van belang dat zij bij hun productontwikkeling en productaanbod nadenken over onder andere het hergebruiken van materiaal of zorgen dat het fabricageproces zo mileieuvriendelijk mogelijk wordt gedaan.

Via-Direct bv realiseert zich dat ieder productieproces het milieu beïnvloedt. Daarom is het voor ons van belang dat de producten volgens de kwaliteit standaard van DIN en ISO9001/9002, ISO14001 geproduceerd worden, GS getest zijn, aan de NEN 2449 en aan de Nederlandse Arbeidsomstandighedenwet (ARBO) voldoen.

Bij het keurmerk Office Furniture and Filing Manufacturers Association (OFMA) gaat het om de gekozen grondstoffen, productiemethodiek, logistieke processen, het feitelijke gebruik en de recyclebaarheid nadien.

ISO 9001 en ISO 14001 certificaten

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop