Kantine- en stapelstoelen

U heeft snel meerdere stoelen nodig? Kies dan voor onze zeer variërende stapelstoelen en klapstoelen. Deze zijn uitermate geschikt wanneer er grote groepen mensen samenkomen. Voor de juiste 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kantinestoelen

Behalve moderne stapelstoelen die u aan uw lunchtafel kunt plaatsen bieden wij nog diverse oplossingen die er voor kunnen zorgen dat uw bedrijfskantine, of lunchplek er nog beter uit ziet.

Conferentiestoelen

Als u weer grote bijeenkomsten kunt organiseren is het mogelijk interessant om speciale zaalstoelen voor uw conferentieruimtes te bestellen. Deze stoelen zijn prima om te gebruiken voor langere bijeenkomsten en grotere groepen. Of wanneer u natuurlijk meer ruimte heeft om meerdere mensen tegelijk in één ruimte te plaatsen bij een seminar of lezing.

Stapelstoelen of klapstoelen

Geeft u binnenkort een groot feest of evenement en bent u op zoek naar bijvoorbeeld barkrukken, stapel- of klapstoelen? Profiteer van bundelvoordeel en zorg dat alle gasten op uw evenement tevreden terug kunnen kijken, zeker wat betreft uw organisatiekwaliteiten!

Klapstoelen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kennisssessies, seminars, vergaderingen op speciale locaties of gewoon een gezellig samenzijn. Door het bundelvoordeel kunt u vaak profiteren van aantrekkelijk geprijsde stoelen, die tevens snel en uit voorraad leverbaar zijn.

Klaptafels of statafels

Heeft u te maken met examens? Dan kunnen naast klapstoelen ook klaptafels ontzettend handig zijn. Deze kunnen eveneens in bundels geleverd worden op speciale transportkarren. Zo is alles makkelijk te stapelen. verrijden en weer op te slaan.

Of wilt u een dynamischer evenement en niet dat iedereen alleen maar zit, dan hebben wij ook speciale statafels. Deze kunt u uiteraard ook gebruiken voor bijvoorbeeld een borrel, bruiloftsfeesten en andere partijen.

Grootschalige inkoop van stoelen of tafels

Heeft u een heel groot evenement wat u moet organiseren en heeft u hier bijvoorbeeld snel veel stoelen voor nodig? Neem dan contact met ons op. Wij maken in dat geval direct een aantrekkelijke offerte op maat en adviseren u wat u allemaal exact nodig heeft qua stapelstoelen of statafels.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop