Zit-sta bureaus

Een zit sta bureau is hét middel om ergonomisch verantwoord te kunnen werken. Het afwisselen tussen zittend en staand werken draagt bij aan een verhoogde arbeidsproductiviteit, verbeterde concentratie en vermindering van fysieke klachten. Ontdek ons ruime assortiment ergonomische zit sta bureaus voor uw (thuis)kantoor en shop het perfecte sta zit bureau voor de scherpste prijs online bij Via-Direct kantoormeubelen.

Liever in het echt zien? Krijg advies op maat en bezoek onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zit-sta bureau kopen als ergonomische werkplek

Ergonomisch werken begint met de aanschaf van een zit-sta bureau. Zit-sta bureaus kunt u op elk moment van de dag omhoog of omlaag brengen zodat u makkelijk kunt wisselen tussen zittend en staand werken. Dit is gezond voor zowel uw lichaam als geest en voorkomt klachten. Via-Direct biedt u een ruim assortiment zit sta bureaus. Elektrisch verstelbaar of manueel verstelbaar met een slinger. De zit sta bureaus zijn er al in een basisuitvoering, maar ook met een fraai design, waarbij de kabels bijvoorbeeld in het werkblad zijn weggewerkt. 

Met slinger verstelbaar of elektrisch verstelbaar 

Het basisprincipe van een zit-sta bureau is dat u gemakkelijk kunt wisselen tussen het zittend en staand werken. De zit-sta bureaus zijn er al in een basisuitvoering waarbij u de keuze heeft tussen een manueel of elektrische verstelbaar bureau. Beide uitvoeringen zijn eenvoudig in bediening en zit-sta bureaus zijn zowel geschik voor vaste of flexwerkplekken. In de huidige tijd is het thuiswerken enorm populair. Bij Via-Direct vindt u alles onder 1 dak om uw eigen thuiswerkplek in te richten.

In hoogte verstelbaar bureau met geheugen

Een elektrisch verstelbaar bureau heeft daarin het voordeel dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. Met een druk op de knop komt het bureau in beweging. Een zit-sta bureau met elektrisch geheugen onthoudt de gewenste hoogte zodat u dit zelf niet opnieuw hoeft in te stellen. Bent u al overtuigd? Ontdek online al onze elektrisch verstelbare bureaus.

Werkt u minder uren of gebruikt u de werkplek niet veel omdat u vaak onderweg bent? Dan is een zit-sta werkplek met handslinger een perfecte keus. Met een draaiende beweging aan de handslinger stelt u het bureau in op de gewenste hoogte. 

Elektrisch verstelbare zit-sta bureaus – 1- of 2-motorig onderstel?

Elektrische verstelbare bureaus met 1 of 2 motorige onderstellen. Bij de aanschaf van een elektrisch zit-sta bureau komt u vaak voor deze keuze te staan. Wanneer u een bureau met geheugen functie zoekt adviseren wij altijd een 2-motorige variant. U heeft dan het voordeel dat de draagcapaciteit van het onderstel meer gewicht zal ondersteunen. Zo kunt u meer op uw zit-sta bureau plaatsen en een zwaarder en ruimer bureaublad monteren, maar ook een kuchscherm of akoestische scheidingswand plaatsen of monteren aan uw werkblad. Met een kantoor scheidingswand profiteert u van meer rust en privacy op de werkvloer. In onze categorie Scheidingswanden treft u verschillende akoestische bureauschermen van merken als Dutchcreen en Buzzispace.

Maximale hoogte van een zit en sta bureau

Tussen de zit sta onderstellen en bureaus die wij aanbieden zitten verschillen in de minimale en maximale instelbare hoogte. Instapmodellen kunt u over het algemeen tot een hoogte van 116 cm instellen. Wanneer u langer dan 190 cm bent is dit vaak niet voldoende. Daarom bieden wij ook sta-zit bureaus aan met een hoogte tot 130 cm. Ook wanneer u wat kleiner bent zijn er veel mogelijkheden. Een aantal zit-sta bureaus zijn tot 62 cm in te stellen bij zittend werk.

Zit sta bureau zonder of met bureaublad kopen

Onze zit-sta bureaus zijn naar eigen smaak samen te stellen. Zo kunt u besluiten een compleet bureau aan te schaffen of alleen het onderstel online te bestellen. Onze losse bureaubladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. In de categorie bureaubladen vindt u werkbladen met voorzieningen zoals een kabelgoot, display met geheugen (memory functie) en een materiaallade. Wij bieden de mogelijkheid om de zit-sta bureaus met bureaublad gemonteerd bij u thuis of op locatie af te leveren. 

Zoekt u meerdere werkplekken voor in een klein kantoor? Onze duo-werkplekken zijn in dat geval een aanwinst. Een dubbel bureau heeft 2 werkplekken tegenover elkaar die u afzonderlijk op verschillende hoogtes kunt instellen. Doordat 2 medewerkers aan dit bureau kunnen werken bespaart u veel ruimte in uw kantoor. Neem een kijkje in onze categorie Dubbele werkplekken en ontdek alle voordelen van een duo werkplek.

Extra tips bij kopen van zit-sta bureau

  • Zorg voor een werkblad van minimaal 120 cm breed en 80 cm diep.
  • Voorkom reflectie op uw werkblad en kies voor een mat of licht gekleurd bureaublad.
  • Plaats uw muis, toetsenbord, of andere voorwerpen die u vaak gebruikt binnen handbereik.
  • Voor de beste werkhoogte kunt u uitgaan van ontspannen, afhangende schouders en uw ellebogen rustend op het bureaublad.
  • Wissel regelmatig af tussen zitten en staand werken en beweeg voldoende. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u uw concentratie langer op peil houdt en uw werkprestatie achter een beeldscherm zult verbeteren.

Gratis advies en offerte

Al overtuigd over de voordelen van een zit-sta bureau of heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij van Via-Direct denken graag met u mee. Neem contact met ons op en wij helpen u verder op weg in uw zoektocht naar het gewenste bureau.

 

 

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden