Statafels & klaptafels

Statafels en klaptafels zijn ideaal om achter de hand te hebben voor feestjes en evenementen. Een uitkomst voor bedrijfsfeestjes, evenementen en andere gelegenheden waar u een tijdelijke tafelopstelling wil creëren. Na gebruik kunnen de meeste modellen in z’n geheel ingeklapt worden. Zo nemen de tafels weinig ruimte in beslag wanneer ze in opslag bewaard worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Klaptafels en statafels voor horeca en evenementen

Het aantal gasten in de horeca kan sterk variëren. Met klaptafels en statafels wordt hier slim op ingespeeld. Verwacht u een stuk meer gasten dan normaal, voor bijvoorbeeld een bruiloft? Dan zijn klaptafels en statafels ideaal om de tafelcapaciteit tijdelijk uit te breiden. Naast horeca ook geschikt voor:

  • Evenementen;
  • Congres;
  • Bedrijfsborrels;
  • Feestjes thuis;

Gezellig aan de statafel

De klassieke ronde statafel is nog altijd erg populair en staat garant voor een gezellige sfeer. Zowel commercieel als particulier veelgebruikt voor feestjes. Eenvoudig uitklapbaar en zeer stevig. Ideaal om met een kleine groep mensen aan te borrelen. Leverbaar in ronde, vierkante en lounge bar uitvoering.

Examentafels

Examentafels zijn compact en duurzaam. Zeer geschikt voor scholen en andere onderwijsinstellingen. De klassieke 60 x 60cm examentafel is licht van gewicht, geheel plat inklapbaar, zeer duurzaam en tot 40 stuks stapelbaar op een transportkar. Met deze vierkante examentafels maakt u optimaal gebruik van een examenruimte, zoals een gymzaal. Na gebruik nemen deze klaptafels minimale ruimte in beslag. Zoekt u bijpassende stoelen? Bekijk dan eens onze klapstoelen en schoolstoelen.

Bundelvoordeel

Heeft u direct meerdere klaptafels nodig voor een evenement? Bekijk dan eens onze voordelige bundels. Deze bevatten meerdere klaptafels en transportkar, zodat u de tafels zonder moeite verplaatst. Zo hoeft niemand onnodig te sjouwen en staan de tafels mooi geschakeld op de kar in opslag wanneer u ze niet gebruikt.

Contact

Wilt u graag grote aantallen klaptafels en/of statafels bestellen voor een evenement of feest? Vraag dan even een offerte aan op de productpagina en wij doen u z.s.m. een scherp, passend aanbod. Heeft u vragen over een van onze producten? Stuur dan een bericht via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar op (NL) 035 623 44 77 en (BE) 03 226 54 33.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden