75 brandweerlockers geplaatst

In samenwerking met Hobrand Algebra hebben wij afgelopen maand een aantal brandweerlockers mogen aanleveren bij een van de grootste raffinaderijen van Zeeland waarbij de veiligheid voorop staat: Zeeland refinery. Zij hebben een eigen bedrijfsbrandweer en de medewerkers worden getraind op veilig handelen. Uiteraard doen zij er alles aan om brand te voorkomen, maar mocht het onverhoopt gebeuren dient de brandweer paraat te staan.

Brandweerlockers

Zeeland Refinery heeft 75 brandweerlockers besteld bij Hobrand Algebra om de spullen van hun bedrijfsbrandweer keurig op te hangen, te bewaren en weer snel te kunnen pakken in geval van nood. Er is gekozen voor de brandweerkast Viola. Deze kast is gemaakt van duurzaam staal, heeft een mooie vuurrode kleur en heeft een extra roestbescherming. De basisvariant is uitgebreid met kluisjes om persoonlijke items in te bewaren. De lockers zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. 

Over Hobrand Algebra

Hobrand Algebra is sinds 1983 actief als de totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, scheepvaart, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Naast het leveren verzorgen wij ook service, onderhoud en verhuur en bieden wij op maat gemaakte veiligheidsoplossingen aan.

Maatwerk locker oplossingen

De samenwerking met Hobrand is een voorbeeld van een maatwerkoplossing voor een van hun klanten, waarbij uitvoerig contact is geweest over de juiste indeling van de brandweerkasten, de beschikbare ruimte en de wensen van de klant. Ook op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem dan contact met ons op.