Akoestiek

Wilt u een grote bedrijfsruimte verder opdelen in kleinere ruimtes? Of bent u op zoek naar een afscherming van een werkplek? Dan biedt ons uitgebreide assortiment mobiele, flexibele en design scheidingswanden uitkomst. Ontdek in ons assortiment de verschillende soorten scheidingswanden van hout en glas en shop de passende scheidingswand voor uw kantoor, callcenter of zorginstelling.

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-48 van 236

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scheidingswanden voor kantoor

Scheidingswanden worden veel gebruikt door bedrijven met kantoortuinen, callcenters, tentoonstellingen, ziekenhuizen en zorgpraktijken. Bestel eenvoudig en snel uw verplaatsbare scheidingswanden online in onze webshop of vraag - geheel vrijblijvend - een offerte aan.

Via-Direct biedt scheidingswanden in verschillende uitvoeringen. Van gestoffeerde milieuvriendelijke wanden, tot houten en glazen modellen die zeer geschikt zijn voor plekken waar de hygiëne goed op orde moet zijn. Mobiele scheidingswanden zijn makkelijk verplaatsbaar en onderling te koppelen zodat u binnen een handomdraai een afgeschermde ruimte neerzet en na gebruik weer opruimt.

Verschillende scheidingswanden voor elke ruimte

Akoestische scheidingswanden zijn ideaal om ruimtes af te schermen of in te delen en tegelijkertijd visuele- en geluidsprikkels te verminderen. Creëer een rustige vergader- of overlegruimte door de wanden in een hoekopstelling te gebruiken. Of plaats ze tussen diverse bureaus om privacy en rust op de werkvloer te stimuleren.

Wanneer u op zoek bent naar scheidingswanden die transparantie op de werkvloer bieden en makkelijk schoon te houden zijn vormen onze glazen bureauschermen de juiste keus. Deze glazen scheidingspanelen kunt u makkelijk op het bureau van uw medewerkers monteren. Heeft u behoefte aan extra rust in de kantoortuin? In dat geval bieden onze gestoffeerde bureauschermen uitkomst. Deze scheidingspanelen kunt u dankzij de bureauklemmen of voetjes snel en eenvoudig op het bureau plaatsen.


Een goed alternatief zijn onze houten bureauschermen. De flexibele houten scheidingspanelen kunt u in verschillende hoekopstellingen op het bureau neerzetten. Om uw huidige kantoor in te richten volgens de richtlijnen van de overheid zijn plexiglas bureauschermen hetgeen wat u zoekt. Deze bureauschermen zijn in verschillende afmetingen leverbaar en geschikt voor elk bureau. Tot slot zijn onze mobiele scheidingswanden ideaal als tijdelijke afscherming en om looproutes op kantoor te creëren.

Wilt u meer weten hoe u het nieuwe 1,5 meter kantoor kan creëren? In ons blog leest u onze 7 tips voor de inrichting van flexwerkplekken in het 1,5 meter kantoor.

De voordelen van scheidingswanden op het werk

 • Sterk verbeterde akoestiek
 • Verlaagd geluidsniveau
 • Verbeterde concentratie
 • Productievere medewerkers
 • Betere verstaanbaarheid
 • Verzuim- en stressverlagend
 • Meer privacy
 • Sfeerverhogend

Akoestische advies en scan

Behalve dat u bij ons uw bureauschermen, baffles en scheidingwanden direct online kunt aanschaffen adviseren wij u graag over de verschillende akoestische oplossingen die wij aanbieden. Wanneer u contact met ons opneemt dan voorzien wij u graag van het juiste advies. Hierbij doorlopen wij met u de volgende stappen: 

 • Inventarisatie noodzaak en wensen
 • Eventueel inplannen meting (scan)
 • Uitwerken resultaten en korte beoordeling
 • Offerte & advies

ScheidingswandenDirect en Via-Direct.nl

Voor akoestische kantooroplossingen kon u voorheen terecht bij ScheidingswandenDirect. Sinds mei 2020 zijn de krachten van al onze webshops gebundeld en ondergebracht bij Via-Direct. Wij geloven dat wij met de bundeling van onze krachten en uitgebreide assortiment u nog beter kunnen voorzien in het aanbieden van de complete kantoorinrichting. 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop