BuzziSpace Akoestiek

Sinds 2007 is de belangrijkste drijfveer van BuzziSpace het produceren van effectieve en hoogwaardige akoestische oplossingen, verlichting en meubels voor de steeds veranderende werkruimte die zowel functioneel als inspirerend zijn. Bekijk hier onze gehele buzzispace assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design akoestiek

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeven akoestische oplossingen er niet lelijk uit te zien en heeft BuzziSpace meer dan 14 jaar ervaring om het te bewijzen. Akoestiek is vanaf het allereerste begin de drijvende kracht geweest en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds. Het gevierde portfolio met akoestische oplossingen heeft verschillende test- en certificeringsprocessen ondergaan om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige ontwerpen leveren die ook effectief zijn.

Met een toewijding aan kwaliteitsproducten, biedt BuzziSpace de belangrijkste bouwstenen die nodig zijn om goed uitgebalanceerde ruimtes te creëren zodat professionals zich overal thuis voelen. 

 

Groene akoestiek

De eerste BuzziProducts kwamen tot leven door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, die beide goed zijn voor de planeet en goed voor de akoestiek. Buzziespace is zich bewust van hun impact op het milieu en zullen daarom samenwerken om continue verbeteringen te bereiken bij het verlagen van hun ecologische voetafdruk.

BuzzieSpace wilt dan ook een duurzame toekomst creëren voor onze mensen, klanten en gemeenschappen. Daarom investeert BuzziSpace in het ambachtelijk maken van duurzame producten met hoogwaardige materialen; en op de lange termijn minder afval produceren. Met vakmanschap en tijdloos design op de voorgrond, streeft BuzziSpace ernaar om producten te creëren die lang meegaan.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop