Wachtkamerstoelen

Een goede eerste indruk van uw bedrijf of praktijk is erg belangrijk. Uw ontvangst-of wachtkamerruimte dient dan ook een representatieve uitstraling te hebben en de juiste wachtkamerstoelen zullen hier zeker aan bijdragen. Daarnaast is het een prettig voor uw klanten of gasten als ze comfortabel kunnen plaatsnemen wanneer ze even op hun afspraak moeten wachten. Daarom bieden wij een ruim assortiment wachtkamerstoelen die u eenvoudig in de webshop kunt bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-33 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wachtkamerstoelen kopen

Een goede eerste indruk van uw bedrijf of praktijk is erg belangrijk. Uw ontvangst-of wachtkamerruimte dient dan ook een representatieve uitstraling te hebben en de juiste wachtkamerstoelen zullen hier zeker aan bijdragen. Daarnaast is het prettig voor uw klanten of gasten als ze comfortabel kunnen plaatsnemen wanneer ze even op hun afspraak moeten wachten. Daarom bieden wij een ruim assortiment wachtkamerstoelen die u eenvoudig in de webshop kunt bestellen. Bij grote aantallen kunt u ook, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen. Dan doen wij u een scherp, passend aanbod.

Diverse materialen en kleuren

Deze bezoekersstoelen zijn onder andere geschikt voor wachtruimtes van gemeentes, ziekenhuizen en zorgpraktijken (zoals huisartsen en tandartsen). Voor elk type interieur bieden wij de ideale wachtkamerstoelen. Ontvangt uw zorgpraktijk bijvoorbeeld veel kinderen, dan raden wij kunststof of houten wachtkamerstoelen aan. Deze duurzame bezoekersstoelen zijn erg stevig en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek en een beetje schoonmaakmiddel. Ook voor ziekenhuis en zorginstellingen, waar de hygiëne goed op orde dient te zijn, raden wij bezoekersstoelen aan die gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten zijn.

De gestoffeerde bezoekersstoelen zijn weer meer geschikt voor wachtruimtes van bedrijven en praktijken waar overwegend volwassenen worden ontvangen. Deze wachtkamerstoelen bieden veel zitcomfort en kunnen in verschillende vormen en uitvoeringen worden gekozen. Voor bedrijven met een moderne, frisse uitstraling bieden wij design wachtkamerstoelen met fraai gevormde kuipen die in verschillende kleuren leverbaar zijn. Gaat u toch liever voor een klassieke, luxe ‘look en feel’? Bekijk dan eens onze lederen fauteuils, die naast veel  zitcomfort een prachtige luxe uitstraling bieden.

Waarom wachtkamerstoelen bij Via-Direct?

  • diverse modellen
  • snelle levertijden
  • ruime garantie
  • uitstekende service
  • proefzitten in Soest


Advies nodig?

U kan geen keuze maken tussen de verschillende uitvoeringen en modellen wachtkamerstoelen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het selecteren van de juiste wachtkamerstoelen voor uw wachtruimte. Wellicht zijn onze stapelstoelenklapstoelen en kantinestoelen ook interessant voor uw praktijk-of kantoorinrichting.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop