Werkplekken

Werkplekken

Een werkplek bestaat minimaal uit een bureau en een bureaustoel. Dat klinkt heel simpel maar in deze twee categorieën is de keuze enorm. Om de juiste keuze te maken is het van belang dat u zich verdiept in de materie en verschillen van een werkplek. Wij begrijpen dat u daar nu even geen tijd voor heeft. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt met kantoormeubelen waarmee u altijd een goede werkplek inricht die gemiddeld aan alle eisen voldoet.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Recht of hoekbureau

Het voordeel van een recht bureau is dat ze in veel verschillende breedtes leverbaar zijn. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte. Een hoekbureau is een ideale oplossing als u veel werkruimte nodig heeft. U kunt vanuit één centrale plek gemakkelijk alle ruimte van het werkblad benutten.

Wel of niet in hoogte verstelbaar

Een kantoor kan niet meer zonder een ergonomische werkplek. Daarom wordt veelal het advies gegeven een zit-sta bureau aan te schaffen. Door de afwisseling van het zitten en het staan gedurende uw werkdag voorkomt u lichamelijke klachten. Heeft u een baan waarbij u de meeste uren staat of loopt; dan is voor u een budget bureau of kantoorbureau voldoende.

Welke stoel past bij mij?

Bureaustoelen bestaan in verschillende kleuren en maten en hebben diverse instelmogelijkheden. Vooral dit laatste is van belang. Er zijn richtlijnen opgesteld waaraan een ergonomische stoel moet voldoen. Met de aanschaf van een ergonomische stoel bent u verzekerd van een stoel die de juiste instellingen bevat om uw lichaam goed te ondersteunen. Natuurlijk zijn er ook normale kantoorstoelen. Deze zijn ideaal geschikt voor de werkplekken waar weinig achter het bureau gezeten wordt.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop