Laptopkarren & laptoplockers

In de webshop van Via-Direct bestelt u eenvoudig en snel uw laptopkasten, laptoplockers en laptopwagens. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, scholen en flexwerkplekken. Naast laptoplockers kunt u bij ons ook terecht voor tablet-en smartphone trolleys. Bestel eenvoudig online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Laptopkasten voor het onderwijs

Laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op kantoor of in het onderwijs. Het is vaak niet mogelijk de laptop overal mee naar toe te verhuizen. Als men de laptop, tablet of iPAD niet mee mag nemen naar de vergaderzaal, collegezaal, klaslokaal of naar huis, dan is het wenselijk om de laptop veilig en netjes op te bergen. Een afsluitbare laptopkast zou ideaal zijn in dit geval. Echter, vaak zijn standaard lockers niet groot genoeg om een laptop in te kunnen opbergen, zeker niet voor laptops vanaf 15”’.

De laptopkasten van Via-Direct zijn speciaal ontworpen om laptops tot 17inch in op te bergen. De verrijdbare laptopkasten van BETA zijn voorzien van 10 laptopvakken. Deze laptopkasten zijn vervaardigd uit een hoogwaardige staalkwaliteit en voorzien van een krasvaste poedercoating. De ombouw van de laptopkasten bestaat uit een volledig gelaste constructie. Alle vakken zijn voorzien van afzonderlijke cilindersloten. Daarnaast zijn alle vakken tegelijk te openen middels één centrale deur met een apart slot, zodat een beheerder of verantwoordelijke altijd toegang heeft tot de inhoud van de laptopkast.

Sloten laptopwagen | Laptopkast | Smartphone trolley | Tablet trolley

De afsluitbare laptopkasten worden standaard geleverd met cilindersloten (2 sleutels per slot). Op verzoek kunnen de verrijdbare kasten en trolleys ook uitgerust worden met mechanisch cijfersloten, elektronische pincodesloten, RFID sloten, pandsloten en hangsloten. U kunt hiervoor advies inwinnen bij een van onze medewerkers. Dan kunnen we samen bekijken wat voor uw situatie de beste sloten zijn.

Tablet & Smartphone Trolley

Ook trolleys gaan met hun tijd mee. Tegenwoordig zijn er zelfs trolleys op de markt speciaal voor tablets en smartphones. Erg praktisch voor scholen, omdat nagenoeg alle leerlingen tegenwoordig met een smartphone rondlopen. Voor leraren kan het erg storend zijn als leerlingen continu stiekem met hun smartphone bezig zijn. Dus, vooraf inleveren bij de leerkracht die ze veilig kan opbergen in de smartphone trolley. Deze Star trolleys die wij aanbieden op de website zijn multifunctioneel en bieden ook plaats aan tablets van onderwijsinstellingen. Buiten lestijden kunnen de tablets veilig en beschermd tegen diefstal worden opgeborgen in de afsluitbare tablet & smartphone trolley. Star Trolleys zijn namelijk vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit staal en zeer lastig te openen door onbevoegden.

Trolley met of zonder stroompunten

Via-Direct biedt speciale laptopkasten en laptop trolleys die uitgerust zijn met stroompunten, zodat de laptops, tablets en andere mobiele apparaten kunnen worden opgeladen terwijl deze veilig liggen opgeborgen. Op aanvraag is het ook mogelijk de laptopwagens en laptopkasten uit te rusten met LED-verlichting.

In de webshop van Via-Direct vindt u altijd de juiste locker, middels ons grote en diverse assortiment. Heeft u vragen over laptopkasten, laptopwagens of de juiste keuze in laptoplockers? Bel dan met onze klantenservice: in Nederland tel. 035 - 623 4477 of België 03 226 5433. Wij zijn ook bereikbaar via de livechat. Of stuur ons een bericht via  ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veilig opbergen van uw digitale apparaten

Bent u op zoek naar een veilige manier om laptops en andere computer gerelateerde apparaten op te bergen? Dan is een laptop locker of laptop trolley misschien een uitkomst voor u. Met een laptop locker kunt u alle laptops van uw medewerkers veilig achter slot en grendel opbergen. Dit is een ideale oplossingen voor zowel bedrijven en instellingen met flexibele werkplekken, waarbij zowel vaste als wisselende medewerkers gebruik maken van laptops. 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop