Ergonomische accessoires

Een gezonde thuiswerkplek inrichten kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is uw bestaande meubelen upgraden met ergonomische accessoires. In een handomdraai wordt uw thuiswerkplek ingericht. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een ergonomische thuiswerkplek inrichten 

Heeft u thuis al een werkplek en wilt u deze snel upgraden naar een ergonomische werkplek? Ergonomische accessoires maken het u gemakkelijkNeerzetten en klaar; u kunt aan de slag.   

Wat is ergonomisch werken?  

Een gezonde werkplek is ergonomisch ingericht. Dat betekent dat in alle opzichten een juiste houding wordt gestimuleerd en uw gezondheid voorop staatDit kan gerealiseerd worden met aanpasbare meubelen zoals zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen of ergonomische accessoires.   

Uw gezondheid staat voorop 

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een dag lang zitten ongezonder is dan het lijkt en dat we snel gaan hangen aan ons bureau. Gevolgen als moeheid, hoofdpijn, pijn in de pols of armen zijn het gevolg. Met een simpele aanpassing, zoals ergonomische accessoires, kunt u al deze klachten voorkomenU creëert thuis een gezondere werkplek waarbij u productiever zult werken. 

Advies bij het inrichten van uw thuiswerkplek 

Heeft u vragen of wilt u advies over het inricht van uw werkplek thuis? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zoeken naar een passende oplossing voor u. 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop