Bureaustoelen voor thuiswerken

Bent u veel aan het thuiswerken? Dan adviseren wij u ook hier een goede bureaustoel voor aan te schaffen. De meeste gezondheidsklachten worden veroorzaakt door een slechte houding. Onderstaande instelbare bureaustoelen zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens uw thuiswerkdag.

Liever in het echt zien? Krijg advies op maat en bezoek onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Thuiswerkplek inrichten? Uw bureaustoel is belangrijk! 

Waarom investeren in een goede bureaustoel? 

U zit regelmatig in dezelfde houding achter uw bureau; ook als u een zit-sta bureau heeft. Om nekklachten, een muisarm of andere kantoorkwaaltjes te voorkomen is een goede zithouding belangrijk. Een goede bureaustoel biedt u de mogelijkheid een gezonde en juiste houding aan te nemen.  

Eisen voor een goede bureaustoel 

Uw eerste richtpunt moet zijn dat de stoel, die u kiest, de juiste ondersteuning kan bieden die u nodig heeft. Deze behoefte bepaalde welke stoel bij u past. Dit kan een basisstoel zijn met twee instellingen of juist een heel uitgebreide stoel die u geheel naar uw lichaam kunt aanpassen.  

Europese richtlijnen ergonomie 

Voordat een bureaustoel ergonomisch genoemd mag worden, moet hij voldoen aan de Europese richtlijnen voor ergonomieDeze richtlijnen (NEN-EN 1335) bieden u de zekerheid dat de stoel voldoet aan de minimale instelmogelijkheden die nodig zijn om een goede zithouding aan te nemen Nederland heeft ook nog een aparte, uitgebreidere norm opgesteld (NPR 1813) omdat de gemiddelde Nederlander langer is dan de Europese en wij onderling veel meer in lengte verschillen.  

Wilt u uw thuiswerkplek ergonomisch inrichten of wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop