Rex Scheidingswand magnetisch 101cm breed

Rex Scheidingswand magnetisch 101cm breed is standaard in 4 hoogtes leverbaar (120, 140, 160 en 180cm). Hoge stabiliteit door een aluminium profiel met een totale dikte van 22mm. Toepassing van moderne materialen, die geen onderhoud vergen.

Rex Scheidingswand magnetisch 101cm breed makkelijk te (ver)plaatsen

De scheidingswanden zijn koppelbaar en daardoor erg praktisch. Elke scheidingswand wordt met een multifunctionele montageset geleverd voor het eenvoudig assembleren van meerdere wanden in verschillende hoek-/ opstellingen. Met behulp van stabiliseringspoten of wielen zijn de wanden ook als stand-alone wanden flexibel te gebruiken, deze zijn optioneel verkrijgbaar.

Magnetische scheidingswand Rex is ideaal voor kantooromgevingen-en tuinen

Onze verplaatsbare scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoorpanden en tuinen om een grote ruimte te verdelen in kleinere oppervlakten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw ruimte. De flexibele scheidingswanden plaatst u eenvoudig op uw kantoor en/of tussen bureaus, zo creëert u rustgevende werkplekken en overzichtelijke ruimtes.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerSD11066
Levertijd2 - 3 weken
MerkRex
MateriaalStaal
GeluiddempendBeperkt
Mogelijkheid voor BekabelingNee

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop