Prosedia / Se7en bureaustoelen

Prosedia is het jongste, groene label van Interstuhl. De geschiedenis van Interstuhl begint meer dan vijftig jaar geleden in een klein dorpssmederij in Duitsland. Interstuhl onderschrijft met hart en ziel de waarden van ‘German Engineering’.

Alle activiteiten van Interstuhl hebben als doel mensen te inspireren. De innovatieve bureaustoelen leveren knappe prestaties: ze vergemakkelijken het werk en reflecteren waardering door een totaal begrip van esthetiek, werksituaties en de wens om als mens en organisatie milieubewust te handelen.

Prosedia beschikt over een breed assortiment aan bureaustoelen. Alle stoelen zijn compleet in technische uitvoering en leidend is de prijs-kwaliteitverhouding.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ergonomische bureaustoelen

Een actieve zithouding is een gezonde zithouding. Een goede stoel, zoals één van Prosedia, is dan ook een vereiste. Een goede stoel herkent u door hoe vrij en ongehinderd u hierop kunt zitten; ‘dynamisch zitten’wordt dit genoemd. Belangrijk is dat uw stoel juist ingesteld is, zodat lichaam en stoel één zijn bij elke houding en iedere beweging.

Prosedia beschikt over een breed assortiment aan bureaustoelen. Alle stoelen zijn compleet in technische uitvoering en leidend is de prijs-kwaliteitverhouding.

Se7en: De favoriet in Nederland en België.

  • rugleuning met netbespanning of rondom gestoffeerd
  • 4D-armleggers
  • gepatenteerde variabele basis-zithoogteverstelling
  • gepolijst aluminium voetkruis

Yourope: Variatie die aan alle wensen voldoet! 

Iedereen is uniek. Geen enkele taak lijkt op een andere en uiteindelijk verschilt de lengte van allerlei activiteiten flink. Bij Yourope heeft u de keuze!

Younico: De bureaustoel die perfect bij u past!

De Younico kunt u geheel zelf samenstellen. Younico heeft een ruime keuze aan bureaudraaistoelen. De modellen zijn geschikt voor kort gebruik (thuis) of voor langdurig gebruik waarbij u een groot deel van de dag op een bureaustoel zit. Kortom; u kiest precies datgene dat bij u past.

Productservice

  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Aflevering op locatie binnen NL/BE
  • Inhuizen (optioneel)
  • Montage (optioneel)
  • Aanpassingen product (optioneel)

bureau met bureau stoel en een open kleurrijke kantoor ruimte

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop