C+P lockers

Chrismann + Pfeifer Group

Sinds 1925 ontwikkelen en produceren de bedrijven van de CHRISTMANN + PFEIFER Group diverse inrichtings- en opbergoplossingen voor verschillende industrieën en gebruikers. De combinatie van tientallen jaren ervaring in de inrichting met staal en continue vooruitgang maakt C+P tot een vakkundige en unieke partner in interieurinrichting.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor elke ruimte de oplossing

Als toonaangevende meubelfabrikant van kleedkamer- en geassembleerde lockeroplossingen is C + P niet alleen een absolute pro op dit gebied.

Het uitgebreide productportfolio levert ook magazijn- en werkplaatsinrichtingen en oplossingen voor kantoor, archivering, vergroening en klimaatbeheersing. Dit is precies wat C+P zo uniek maakt. Allerlei soorten kamers ontwerpen en ideeën tot leven brengen!


Groener werken en leven

Het afvalarme materiaal staal vormt de basis van alle producten. Geen enkel ander materiaal heeft zoveel positieve eigenschappen als staal. C+P maakt gebruik van deze eigenschappen en gebruiken staal waar design, stabiliteit en duurzame waarde centraal staan. Staal is bijzonder duurzaam, 100% recyclebaar en combineert perfect met andere materialen zoals glas en hout. Bovendien kan aan allerlei ontwerpwensen worden voldaan dankzij de onbeperkte kleurmogelijkheden.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop