Ladekasten

Ladekasten en ladeblokken zijn ideaal voor het opbergen van documenten. Bij Via-Direct koopt u makkelijk en snel online ladekasten en dossierkasten met verschillende aantallen laden, hoogtes en kleuren. Ontdek het gemak van onze ladeblokken met wielen of bestel vandaag nog compacte ladekasten en Bisley dossierkasten voor in uw kantoor, magazijn, bouwcentrum of thuiswerkplek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-79 van 79

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Archiefkast met laden

Een ladekast is een archiefkast met laden, geschikt om diverse afmetingen papierformaat (of hangmappen) in op te bergen. Zoekt u een smalle ladenkast of toch een kast met industriële look? Neem een kijkje in ons ruime assortiment ladekasten. U kunt bij ons terecht voor de volgende verschillende typen ladekasten:

Ladekast kant en klaar kopen

Wilt u een ladekast kopen voor naast uw kantoorbureau, archief of als extra opbergruimte naast uw zit-sta bureau thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Via-Direct werkt nauw samen met een aantal grote, bekende leveranciers, zodat wij de ladekasten extra scherp kunnen inkopen en aanbieden.

Onze metalen ladenkasten zijn leverbaar in verschillende ladehoogtes van enkele tot wel 30 laden hoog. Ideaal voor het opbergen en archiveren van DIN A4, A5, A6, A7 formaat documenten. Zoekt u een oplossing voor het archiveren van uw DIN A4, folio of groot folio hangmappen? Dan verwijzen we u naar onze dossierkasten. In de categorie ladeblokken vindt u ook modellen die over een hangmappenlade beschikken. Met dit type kast heeft u belangrijke dossiers altijd binnen handbereik op uw werkplek.

Goedkope ladeblokken

Ladeblokken zijn bedoeld voor onder of naast een bureau en kunnen met of zonder wielen worden gekozen. Zo’n mobiel ladeblok is erg handig wanneer werknemers vaak van werkplekken wisselen – bijvoorbeeld flexwerkers – maar toch kantoorbenodigdheden en dossiers binnen handbereik willen houden. De ladeblokken die wij aanbieden kunnen in verschillende uitvoeringen worden besteld. Zo kunt u kiezen voor modellen die naast een materiaallade ook beschikken over een hangmappenlade, waar dossiers in opgehangen kunnen worden. De materiaallades zijn weer meer geschikt voor (kleine) kantoorbenodigdheden en kunnen uitgerust worden met een pennenbaklade. Qua vormgeving en uiterlijk bieden wij verschillende modellen aan, voor elk type interieur een passend ladeblok. Naast metalen ladeblokken met fraaie decor topbladen, vindt u bij ons bijvoorbeeld ook luxe, houten ladeblokken.

Dossierkasten

Dossierkasten, ook wel hangmappenkasten genoemd zijn uitermate geschikt voor  bedrijven, instellingen en praktijken waar men veel werkt met klantdossiers en hangmappen. Dossierkasten zijn geschikt voor het opbergen van DIN A4 folio en groot folio formaat hangmappen. Beta en Bisley Hangmappenkasten kunnen in verschillende hoogtes en breedtes worden gekozen, waarbij de dubbele hangmappenkasten geschikt zijn om 2 rijen hangmappen naast elkaar op te hangen.

Bisley ladekast kantoor

Zoekt u een stalen ladekastje van de allerbeste kwaliteit? Dan raden wij de Bisley ladekasten aan. Deze Engelse fabrikant is een grote naam in de archiefwereld en staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de archiefkasten. Deze ladekasten zijn extreem duurzaam en worden daarom ook standaard geleverd met een lange garantieperiode. Bisley ladekasten zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar en kunnen op verzoek ingehuisd worden op de gewenste verdieping, waarbij het afval en verpakkingsmateriaal voor u wordt afgevoerd. Kaartenkasten kunnen al vanaf één verdieping hoog worden besteld. De hoogste ladekast beschikt over 30 laden.

De (meer)ladekasten die wij aanbieden zijn geschikt voor DIN A4, A5, A6 en A7. Alle ladekasten zijn uitgerust met laden die 100% uittrekbaar zijn, zodat de volledige inhoud van de afzonderlijke laden goed bereikbaar is. Daarnaast bieden we ook kleine kaartenkasten (kaartenbakken) aan, o.a. bedoeld voor pasjes en patiëntenkaarten.

Ladekasten wit

Wij verkopen veel ladekasten en ladeblokken in het wit. Wit is vrij neutraal en combineert goed met verschillende interieurstijlen. De meeste witte ladekasten hebben wij op voorraad en worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Tekeningkasten

Zoekt u een archiefkast om veilig uw tekeningen in te bewaren? Bekijk dan vooral onze tekeningkasten. Via-Direct biedt tekeningkasten voor verschillende formaten tekeningen, zodat uw tekeningen en schetsen altijd veilig, onbeschadigd bewaard blijven.

Vrijblijvend advies en offerte 

Heeft u al een bepaalde ladekast op het oog of heeft u vragen over een specifieke kantoorkast? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Via-Direct is telefonisch bereikbaar op 035 - 623 4477 (NL) en op 03 226 5433 (BE).  Bent u op zoek naar grote aantallen ladenkasten? Bijvoorbeeld voor een complete projectinrichting? Vraag dan online een gratis offerte op maat aan, dan zullen wij u dezelfde dag nog een scherp aanbod doen. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. In dat geval proberen wij uw vraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop