Folderstandaard

Bent u op zoek naar folderstandaards voor uw kantoor, showroom of beurs? De folderstandaards in in de webshop Via-Direct zijn in verschillende uitvoeringen en maten snel leverbaar. De folderstandaards zijn van hoogwaardig staal en met/zonder wielen eenvoudig online te bestellen. Naast folderstandaards kunt u in de webshop ook wand-/ folderreken, archiefkasten, roldeurkasten, stellingkasten en ladeblokken kopen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Presenteer uw folders professioneel

U heeft ontzettend veel moeite gestoken in de perfecte folders maken: meerdere designers kwamen er aan te pas en ook het materiaal is met de grootste zorg uitgekozen. Die folders zitten dus wel snor,. Maar, u wilt ook een presentatie die de folder recht doet. Iets dat past bij de stijl van de folder en uw bedrijf maar geen aandacht weghaalt van de inhoud.

4 tips bij het kiezen van een folderstandaard

1. Doel: waarvoor gaat u het gebruiken? Een enkele actie of een opstelling zoals u bij de huisarts veelal ziet met veel verschillende folders?

2. Vast of verrijdbaar? Heeft de folderstandaard een vaste plek of moet het gemakkelijk te verplaatsen of zelfs mee te nemen zijn naar beurzen?

3. Uitstraling: welk materiaal past het beste bij de sfeer dat u naar de klant wilt overbrengen?

4. Afmetingen: welke afmetingen hebben de folders die u ten toon wilt stellen, zijn het staande of liggende exemplaren en hoeveel gaat u eigenlijk neerleggen?

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop