Bureaustoel zonder armleuning

Opzoek naar een bureaustoel zonder armleuningen? Via-Direct kantoormeubelen biedt een tal van bureaustoelen aan zonder armleuningen. Neem een kijkje uit een greep van ons assortiment. In de opties van het product, is het mogelijk om de stoel te bestellen zonder armleuningen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoel met armleuning

Bureaustoelen met armleuning geven goede ondersteuning bij uw houding tijdens het werk.
Denk aan de rust die uw onderarmen en elle bogen krijgen. Een goede armleuning is minimaal 150 millimeter en in hoogte verstelbaar om naadloos op uw bureau aan te sluiten.
Echter nemen bureaustoelen met armleuningen veel ruimte in en zijn ze niet voor een ieder geschikt.
Bent u een persoon die veel beweegt? Of gebruiken uw kinderen ook de bureaustoel? Overweeg dan een bureaustoel zonder armleuningen.

Bureaustoel zonder leuning

Bureaustoelen zonder armleuningen zijn vaak een stuk compacter. Zo is de bureaustoel gemakkelijk onder het gewenste bureau te schuiven, maar geven bureaustoelen zonder armleuningen ook meer bewegingsruimte. Bent u veel in de weer? Dan is de bureaustoel zonder armleuning de perfecte oplossing. Zeker in onze huidige werksfeer met flexwerken, is de bureaustoel zonder armleuningen niet meer weg te denken. Vaak maakt het gehele gezin gebruik van de bureaustoel, waar armleuningen een hinder voor kinderen kunnen zijn.

De voor en nadelen

  • Meer vrijheid
  • Gemakkelijk in gebruik voor het gehele gezin
  • Vaak compact
  • Minder geschikt voor een lange zit

Bureaustoel zonder armleuningen bij Via-Direct

Op zoek naar een bureaustoel zonder armleuningen? Via-Direct kantoormeubelen biedt bureaustoelen aan voor elke wens. Bekijk ons ruime assortiment online en bestel veilig.
Wij leveren uit voorraad en staan garant voor een korte levertijd. Liever een bureaustoel in het echt zien en advies op maat krijgen? Bezoek onze showroom in Soest. Onze collega’s adviseren u graag.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop