Akoestische telefooncel

In het kantoor wordt de meeste geluidsoverlast veroorzaakt door bellende mensen. Een akoestische telefooncel. oko wel phone booth genoemd, is zowel voor de bellende als niet-bellende collega’s een succesvolle oplossing. Tijdens het bellen ervaart u geen omgevingsgeluiden, wordt u niet afgeleid, verstaat u uw gesprekspartner beter, heeft u meer privacy en op de werkvloer veroorzaakt u minder geluidsoverlast. Een echte win-win oplossing verkrijgbaar in een hangend of vrijstaand model.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Akoestische telefooncellen; vrijstaand, rolstoelvriendelijk of hangend aan de muur.

Telefooncel aan de muur.

Geïnspireerd op de oude, hangende telefooncel is er nu de akoestische phone booth voor aan de muur. Deze telefooncel is gemaakt van geluidsabsorberend materiaal en hang als een soort kap om u heen. Hierdoor wordt uw geluid gereduceerd, blijft uw gesprek privé en wordt u afgesloten van omgevingsgeluiden. U kunt naast een telefooncel ook andere oplossingen toevoegen in uw kantoor zoals een akoestische werkplek of loungebank. 

Akoestisch en rolstoelvriendelijk

Stilteruime Acel Singel is een vrijstaande akoestische telefooncel, leverbaar in verschillende vrolijke kleuren. De belruimte heeft geen bodem, geen drempel en een afmeting van (binnenzijde) 125 x 100 cm; dit maakt hem toegankelijk voor rolstoelen. De telefooncel kan vrijstaand of tegen een muur geplaatst worden en is op aanvraag ook groter leverbaar om bijvoorbeeld te gebruiken als vergaderruimte. Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop